Prey Apžvalga

Prey Apžvalga

Trumpai:

Grobuonio kilmės istorija Komanče tautos pasaulyje prieš 300 metų. Gabi karė Naru kovoja, kad apsaugotų savo gentį nuo pirmojo iš itin išsivysčiusių Grobuonių, nusileidusių Žemėje. Reikės panaudoti ne tik kitų pagalba, bet ir visas įgytas žinias, kad apginti savo namus.

Prey Apžvalga  Prey
(2022) on IMDb

R
1h 39min
Action, Adventure, Drama
2022

Techniškumas – 8/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 8/10

Prey Apžvalga

Aprašymas: Grobuonio kilmės istorija Komanče tautos pasaulyje prieš 300 metų. Gabi karė Naru kovoja, kad apsaugotų savo gentį nuo pirmojo iš itin išsivysčiusių Grobuonių, nusileidusių Žemėje. Reikės panaudoti ne tik kitų pagalba, bet ir visas įgytas žinias, kad apginti savo namus.

Ne… rimtai? Kodėl mes dar to nedarom? Mesk Grobuonį kovot su samurajais, piratais, kad ir romėnais… ir aš jau žiūriu tą filmą. Nuoširdžiai čia labai labai paprasta istorija kuri neturi kažko užslėpto ar prikišto be reikalo. Ir tai būtent įrodo, kad nereikia spausti Š iš bandelės, ir geriau turėti nedidelę bet labai gerai išdirbta idėja. Nors norėjau daugiau laiko praleisti išmokstat šios genties gyvenimo taisykles ir pasilaikyti Grobuonio atskleidimą kiek vėliau, negaliu ginčytis, čia turbūt geriausia ir labiausiai apmąstyta Grobuonio dalis po legendinio pirmo filmo su Schwarzeneggeriu.

Pirma – svarbiausiais dalykas tokiame filme yra ar išgyvena šuo… ir jei neišgyvens tai padėk man dieve aš…. okay, nusiraminau. Antra, neperautas filmo formatas leidžia ne tik parodyti daugiau kaip veikia šis Grobuonis bet ir kokius įrankius jis čia naudoja. Svarbus dalykas kiekvienoje Grobuonio istorijoje yra tai, kad jie nėra tiesiog paprasti monstrai kurie atėjo čia visus sunaikinti… Grobuonis visada turi taisykles, tvarką, ką ir kaip daro. Bendrai tai suteikia šiai priešiškai galiai daugiau realizmo ir gyvumo. Be to jei žaidėte God Of War, pagrindinis mūsų herojės naudojamas ginklas jums bus labai „prie širdies”.

Kai kurios istorijos vietos šiek tiek perspaustos ir turi sustoti akimirka ir pagalvoti „nu… tikrai nemanau, kad tai pavyktų”. Bet tik kelios vietos taip iškrito iš konteksto. Didžiausia problema, kad šis grobuonis keistai daug sužeidžiamas, bet tai nelabai jaučiasi iš scenos į sceną. Tiesiog pabaigoje norėjosi labiau jausti mūšio randus…

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.