PeaceMaker Apžvalga

PeaceMaker Apžvalga

Trumpai:

Po Suicide Squad (2021m.) įvykių, serialas seka žudiką Christopherį „Chrisą“ Smithą / Taikdarį, jis prisijungia prie „Project Butterfly“ – spec operacijų būrio, nusitaikiusio į nežemiškai į drugelius panašius padarus. Deja ne viskas taip specialu kaip norėtųsi, ir šiam būriui tenka suktis su minimaliais resursais ir be jokios pagalbos iš kitų.

 PeaceMaker Apžvalga PeaceMaker Apžvalga

TV-MA
40min
Action, Adventure, Comedy
2022

Techniškumas – 8/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 9/10

PeaceMaker

Aprašymas: Po Suicide Squad (2021m.) įvykių, serialas seka žudiką Christopherį „Chrisą“ Smithą / Taikdarį, jis prisijungia prie „Project Butterfly“ – spec operacijų būrio, nusitaikiusio į nežemiškai į drugelius panašius padarus. Deja ne viskas taip specialu kaip norėtųsi, ir šiam būriui tenka suktis su minimaliais resursais ir be jokios pagalbos iš kitų.

Muzika, čia toks dalykas kurio arba nepastebi ir ji tiesiog susilieja su viskuo ką matai ekrane, arba pastebi ja tada kai ji ar labai bloga ar labai gera. Čia viskas į labai gera pusę, taip, daugelis šio serialo dainų yra senas geras rokas ar metalas, kas jau iš karto duoda pliusą. Tačiau man visada labai patinka istorijos kurios sugeba išnaudoti muzika pačioje istorijoje, ir čia tiek aktoriai tiek pats veiksmas atrodo sukonstruotas apgalvojant ir muzikinį takelį o ne tik „užmetant” bet kokią dainą ant viršaus.

Šie veikėjai nors ir pradžioje atrodo ganėtinai paprasti, turi daug rimtų emocijų ir smagių scenų. O bendrai manau kad John Cena šiam vaidmeniui tinka puikiai, sunku būtų šį aktorių pavadinti „geru” tačiau būtent tokiam „keistam” veikėjui čia aktorius parinktas puikiai. Ir James Gunn turi ganėtinai keistų idėjų kurios tiesiog veikia ir perkelia visą istoriją į „kas po velnių čia vyksta” ribas, žinoma gerąja prasme. Ir nors visi veikėjai yra ganėtinai „ekstremalūs” kartu jie turi gan žmogišką pusę su kuria mes kiekvienas manau galime susitapatinti bent šiek tiek.

Okay, kartais, tik kartais, veikėjai kurie elgiasi labai kvailai… na tiesio yra per kvaili, kai kada tas „keistumo” pedalas atrodo nuspaudžiamas per daug. Taip, 90% laiko tai veikia, ir viskas „susilipina”, tačiau tie 10% jaučiasi ganėtinai perspausti. Istorija dažnai lyg ir vaikšto tarp per daug keistos, kad viska galėtum priimti rimtai, ir pakankamai subalansuotos, kad būtų pats tas. Tad ką noriu pasakyti, kad ne viskąs čia veikia taip gerai kaip kūrėjai tikėjosi, tačiau bendro mėgavimosi serialu tai nesugadina.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.