Inside Job Apžvalga

Inside Job Apžvalga

Trumpai:

„Deep State“ darbuotojams sąmokslai yra ne tik teorijos, bet ir faktai, ne labiau tai kasdienis nuobodus darbas kuris užknistų turbūt kiekviena. O išlaikyti tokias paslaptis ir manipuliacijas darosi vis sunkiau ir sunkiau, o naujas komandos narys padarys įtempta situacija dar kvailesne. 

Inside Job Apžvalga  Inside Job
(2021) on IMDb

TV-MA
30min
Fantasy, Comedy, Animation
2021-

Techniškumas – 8/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 8/10

Inside Job

Aprašymas: „Deep State“ darbuotojams sąmokslai yra ne tik teorijos, bet ir faktai, ne labiau tai kasdienis nuobodus darbas kuris užknistų turbūt kiekviena. O išlaikyti tokias paslaptis ir manipuliacijas darosi vis sunkiau ir sunkiau, o naujas komandos narys padarys įtempta situacija dar kvailesne.

Bendrai, istorijos ir humoro prasme, čia realiai kaip ir Rick and Morty, Family Guy, The Office, ir Simpsons mišinys. Ir daugelis elementų čia tiesiog sulimpa, veikėjų dinamika linksma ir sukuria daug keistų situacijų, pačios istorijos mastas leidžia veikėjams papulti į beveik bet kokį scenarijų, o visas bendras konspiracijų kvailumas čia irgi mielai pašiepiamas. Ypač tai jog daugelis tiki 5 ar 6 skirtingos konspiracijoms kuris viena kita paneigtų. Ir dar vienas dalykas, ta intro muzika tai net „Užknisančiai” įstringanti tavo galvoje, paklausykite patys ir nesakykite, kad neperspėjau.

Iš pradžių viskas gali atrodyti per daug paprasta, atrodo jog kiekvienas epizodas bus labai panašus ir nebus didesnės istorijos. Tačiau čia klydau, tiek veikėjai, teik pats pasaulio statymas sugeba parodyti tikrai įdomių ir kūrybingų situacijų. Palaikomas labai geras balansas tarp istorijos kuri teisiasi visa sezoną ir tų nedidelių nuotykių kurie nutinka atskiruose epizoduose. Dinamika tarp mūsų pagrindinių veikėjų labai priminė Futurama, visi gan keisti veikėjai, tiek jų dizainais, teik charakteris. Futurama tik su daugiau konspiracijų ir pasaulio valdymo, manau to pasauliui dabar ir reikia.

Dvi nedidelės problemos – Iš karto pradeda spausti labai daug „ekstremalių” dalykų iš šios istorijos, tad visi kiti epizodai turi kaip ir nesustoti ir vis ką išradingiau išmastyti. Deja ne visada tai veikia šio serialo naudai, kai kurios mažos istorijos atrodo lyg jau būtų matytos ar labai panašios struktūriškai. Antra, kai kada humoras nepataiko į dešimtuką, nors tai nutinka retokai, kai didžioji dalis serialo veikia labai sklandžiai, šitie „nepaėja bairiai” labai pastebimi.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.