Futurama Apžvalga

Futurama Apžvalga

Trumpai:

Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo. 1 serija.

Futurama Apžvalga The Creator (2023) on IMDb

TV-14
22min
Action, Adventure, Comedy
1999-

Techniškumas – 9/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 10/10

Futurama Apžvalga

Aprašymas: Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo. 1 serija.

Turiu prisipažinti, kad žiūrėti Futurama po tiek metų buvo kaip grįžti namo po ilgos kelionės ir atsigulti į šiltą lovą. Jaučiau nostalgiją, jaunystėje turėtą paprastesnį gyvenimą… žodžiu viskas susimaišę. Jei ir jūs buvote senos Futuramos fanai, garantuoju, kad jausitės taip pat. O bendrai, beveik niekas čia nepasikeitė, ir tai yra tiek į gera, tiek į bloga (apie tai vėliau) – visi pliusai šiam sezonui galioja ir prieš tai buvusiems. Mano nuomone, pagrindinė Futuramos stiprybė yra veikėjai. Ši komanda susideda iš keisčiausių, kvailiausių, bet kartu ir mieliausių kosminių siuntų pristatytojų. Kiekvienas veikėjas yra perspaustas, bet niekada netampa per daug įkyrus ar užstrigę tam pačiam istorijos rate, kaip kokie Simpsonai. Visgi asmeniniai mano favoritai tikrai yra Benderis ir Dr. Zoidberg – tai lyg dvi skirtingos monetos pusės, kurios gan panašios ir kuriems dažnai tenka antrojo plano keistuolių vaidmuo. Tačiau daugelis juokingiausių Futuramos scenų būtent ir stovi ant šių veikėjų pečių.

Tai, kad Futurama turi tiek daug populiarių MEMES, turėtų jums pasakyti, kiek čia yra gerų idėjų ir geros komedijos. Nors šis serialas daugiausia fokusuojasi į komedijos aspektą, stipriausia visos istorijos dalis yra emocijos. Sąžiningai pasakysiu, kad Futurama gali sukurti širdį veriančius epizodus ir veikėjus, kuriuos kartais tiesiog norėtum apkabinti. Jei tuo netikite, siūlau pažiūrėti epizodą “Jurassic Bark” ir tada man kažką pasakyti. Net šis sezonas, nors turi daugiau satyros apie dabartinę visuomenę, vis nepamiršta veikėjų jausmų ir baimių. Vien dėl to taip lengva įšokti vėl atgal į šį pasaulį, nes veikėjai jaučiasi jog būtų tikri, ir tu jau juos pažįsti kaip nuluptus. Futurama yra toks geras mišinys tarp “Rick and Morty” ir “Simpsonų”.

Negaliu pasakyti, kad viskas čia veikia taip gerai kaip ankščiau, ar net taip gerai, kaip atsimenu. Iš vienos pusės, aš ir jūs pasikeitėme ir į dalykus manau visi žiūrime kiek kitaip nei kokiais 2005 metais. Pažiūrėjus į dabartinių animacinių serialus, jų istorijas, ir kaip jie jas pateikia… Pažanga temų rimtumu ar sudėtingumu tikrai jaučiasi. Futurama vietomis gali atrodyti… am, šiek tiek atsilikus ir vėluojanti į nuvažiuojantį traukinį. Dabartinis sezonas kartais atrodo ima labai daug iš Rick and Morty ir South Park. Kelios scenos labiau primena būtent šių komedijų stilių nei Futuramos. Na ir kartais pačios animacijos kokybė gali atrodyti šiek tiek pigesnė, vėlgi palyginus su tuo ka turime dabar. Tačiau Futurama visada buvo Simpsonų mažesnė nuoširdesnis sesė.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.