From Apžvalga

From Apžvalga

Trumpai:

Atskleiskite miestelio kuris randasi kažkur vidurio JAV paslaptį, jis įkalinantį kiekvieną atvykusįjį ir nebeleidžia niekada pabėgti. Čia gyventojai stengiasi išlaikyti normalumo jausmą ir ieškoti išeities iš atrodo beviltiškos padėties, tačiau jie taip pat turi išgyventi aplinkinio miško grėsmes.

From Apžvalga  From
(2022) on IMDb

TV-MA
7 x 52min
Drama, Horror, Mystery
2022

Techniškumas – 7/10

Istorija – 3/10

Veikėjai – 3/10

From

Aprašymas: Atskleiskite miestelio kuris randasi kažkur vidurio JAV paslaptį, jis įkalinantį kiekvieną atvykusįjį ir nebeleidžia niekada pabėgti. Čia gyventojai stengiasi išlaikyti normalumo jausmą ir ieškoti išeities iš atrodo beviltiškos padėties, tačiau jie taip pat turi išgyventi aplinkinio miško grėsmes.

Žinote nevyniosiu į vatą, kuo toliau žiūrėjau tuo labiau pradėjau pykti ant šio serialo. Pykti dėl to, kad jau pradžioje veikėjai elgėsi lyg…nežinau… lyg visi būtų skirtinguose filmuose. Vieni bėga ir rėkia, panikuoja, kiti futbolą žaidžia, nes juk „Seniuk, gyveni viena karta, tai kas kad kiekvieną naktį mus bando nužudyti monstrai”. Bendrai viskas čia kaip iš 3 skirtingų istorijų, ir atrodo, kad kiekvienas faktas kuris atskleidžiamas visiškai nepapildo istorijos. Čia tas pats lyg LOST būtų apie lėktuvo avariją, kur puse žmonių jau būtų saloje ir šašlyką keptų, kiti būtų tika sudužę, o koks senis jau 40 metų čia būtų ir rėktų „mes visi turim klausyt pabaisų”… žinokit neįsivaizduojate kiek kartų teko galvoti – „jūs tik dabar tai darote?” ir „ar niekas iki šiol apie tai nepagalvojo”. Tikrai nekalbu apie tokius dalykus kuriuos reikia kelias dienas apmąstyt, bet jei tave medžioją kiekvieną naktį, manau kad visus langus užsikalti būtų pirmas sušiktas dalykas kurį kiekvienas padarytų… O kai koks paauglys pradeda zyzti, kaip jos nelaiko suaugusia ir todėl aš darysiu nesąmones – AR VISI PAMIRŠO ŽMOGĖDRAS MONSTRUS????????

Pabaigoje vis dėl to teko pasakyti – „wow, vis dėl to neturėjote tikrai nieko konkretaus ką pasakyti”. Galutinis sezono epizodas nei atskleidžia kurį nors vieną rimtą klausimą nei duoda naujos informacijos kuri leistų į šią situaciją padvelkt iš kitos pusės. O pradžia turėjo tiek daug potencialo, tikrai turėjo, tačiau visi dalykai kuriuos supranti, ir visos teorijos kurias įsivaizduoji po pirmo epizodo nepasikeičia iki pat paskutinio. Aplamai, mintis kuri iškilo žiūrint FROM – beveik kiekvienas istorijos aspektas padarytas pačiai paprasčiausiai kaip tik įmanoma. Tarkim jei pasakyčiau, kad čia yra vaiduoklių, ar atspėtum kaip jie atrodo ir ką daro? Jei spėjai kad jie tiesiog stovi random vietose, nieko nedaro, atrodo kaip paprasti žmonės, ir juos gali matyti tik vaikai ar seneliai, tai būtum pataikęs į dešimtuką, bet dieve kaip tai nuobodu… Ir taip su viskuo, tiesiog meh…

Daugelis aktorių atlieka tikrai gera darbą su vaidybą, tik iki šiol nesuprasiu kodėl tokio tipo serialuose visada fokusas turi būti apie zyzenčius vaikus ar su tėvais nesutinkančius paauglius, nejau tai tikrai taip įdomu. Tačiau suaugusių dramos yra gan įdomios ir stiprios, kartais net gan logiškos, ko negalima pasakyti apie jaunesnius aktorius. Pati idėja turėjo daug inercijos pradžioje, vis galvojai kas ir kodėl, kaip tavo supratimą pakeis kiekvienas epizodas, bet tai niekad ir neatėjo. Tikrai kokybiškai sukonstruotas serialas kurio istoriją deja visiškai nuvilia.. 

Bendrai – 4/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Komentaras
  • Honestly it had great start, but there’s just so many uninteresting and standard decisions that I feel it wasted the premise. Still would say that the production quality is good – 6/10