Ernest Scared Stupid Apžvalga

Ernest Scared Stupid Apžvalga

Trumpai:

Ernestas netyčia paleidžia bjaurų trolį, kuris planuoja paversti vaikus medinėmis lėlėmis Briarville mieste, Misūryje. Ernestas turės pasitelkti visas savo jėgas, kad įveiktų šia blogio jėga.

Ernest Scared Stupid  Ernest Scared Stupid
(1991) on IMDb

PG
1h 31 min
Comedy, Family, Fantasy
1991-

Techniškumas – 7/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

Ernest Scared Stupid

Aprašymas: Ernestas netyčia paleidžia bjaurų trolį, kuris planuoja paversti vaikus medinėmis lėlėmis Briarville mieste, Misūryje. Ernestas turės pasitelkti visas savo jėgas, kad įveiktų šia blogio jėga.

Tai pati kvailiausia istorija kokia esate kada nors mate, daugelis veikėjų daro dalykus kuriuos sunku paišinkit apart to, kad jie turi smegenų traumą. Patys monstrai atrodo mažiau baisūs o labiau tiesiog šlykštus, o ir visas filmas yra gan tamsus ir tikrai viliojančiai neatrodo. Kai kurie bandymai jus prajuokinti gali jaustis labai labai priverstiniai, lyg kas mestu prieš veidą mašinos raktus ir sakytų – argi tau nejuokinga?

Okay, ir viska tai parašęs pasakysiu, kad ir vėl smagiai peržiūrėjau šį filmą, jau nekalbant kiek kartų mačiau jį per TV3 ar kokį kitą kanalą. Kad ir koks jis būtų kvailas ir keistas, filmas taip pat turi savo neapsakomą šarmą ir atrodo kad kūrėjai tikrai nori mus pralinksminti, jiems dažnai labai nesiseka bet po perkūnais jie bando. Viskas atrodo nereikalauja iš tavęs nei daug investicijos nei atsiminti veikėjų vardus, tiesiog puikus filmas žiūrėti pjaustant mišrainę šventėms.

Bet turbūt pagrindinė dalis dėl ko galite atsiminti šį filmą tai jo aktorius – Jim Varney, kuris pripažinsiu buvo mažesnių biudžetų filmų Jim Carrey. Jo manieros, išsireiškimai, keistas kalbėjimas, gali jus iškarto atbaidyti, bet po kelių akimirkų negali nejausti simpatijos šitam visiškai nepavojingam ir daug cukraus prisirijusiam veikėjui. Kai aktoriai jaučiasi kad tikrai gerai leidžia laiką, negali ir pats prie jų neprisijungti. Gal tai tiesiog nostalgija, tačiau šį aktorių visada mačiau, kaip tam tikrą goofy įkvėpimą.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.