Day Shift Apžvalga

Day Shift Apžvalga

Trumpai:

Darbštus, sunkiai dirbantis tėtis, kuris tiesiog nori pasirūpinti geru gyvenimu savo gudriai 8 metų dukrai, turi surinkti didelę pinigų sumą, kad išgelbėt savo šeimą. Jo kasdienis San Fernando slėnio baseino valymo darbas nėra tikrasis jo pajamų šaltinis: didžiausi pinigai gaunami, tada kai pasiryžti medžioti nakties padarus – Vampyrus.

Day Shift Apžvalga  Day Shift
(2022) on IMDb

R
1h 53min
Action, Comedy, Fantasy
2022

Techniškumas – 6/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

Day Shift Apžvalga

Aprašymas: Darbštus, sunkiai dirbantis tėtis, kuris tiesiog nori pasirūpinti geru gyvenimu savo gudriai 8 metų dukrai, turi surinkti didelę pinigų sumą, kad išgelbėt savo šeimą. Jo kasdienis San Fernando slėnio baseino valymo darbas nėra tikrasis jo pajamų šaltinis: didžiausi pinigai gaunami, tada kai pasiryžti medžioti nakties padarus – Vampyrus.

Pirmas dalykas kas šitam filme gan veikia, tai patys vampyrai. Nors niekada nėra pilnai paaiškinamos taisyklės ar istoriją, pasaulis jaučiausi prisitaikęs prie gyvenimo su monstrais. Tai ne tik pew pew ir visi mirė, pagrindiniai veikėjai naudoja savo sukonstruotus ginklus ir kitus įrankius tam, kad gauti didesnę persvarą prieš šiuos nakties gyventojus. Nors savo kiekiu ir kovos būdais, šie Vampyrai labiau primena Zombius, tačiau didžioji dalis kovų tikrai išsiskiria savo kinematografija ir taip kaip abi pusės kovoja.

Day Shift nestabdo nieko ir turi gan kraupiai atrodančių scenų, daug keiksmažodžių, ir bendrą „neužknisk” toną. Ši istorija labiau kaip senas geras veiksmo filmas apie du partnerius. Na žinote apie ką kalbu, kur „profesionalas” visada dirba vienas ir jam nereikia naujokų, tačiau filmo pabaigoje jie tampa geriausi draugai… Jamie Foxx ir Dave Franco atlieka galbūt ne tobulą, tačiau tikrai kokybiška darbą perteikdami du atrodo visiškai skirtingo mąstymo veikėjus. O jei filmas turi Snoop Dog’ą žudantį šimtus vampyrų, iškart gauna papildomą tašką. Labiausiai šiai istorijai padeda tai, kad ji labai nerimtai žiūri į save, tad jei ir jūs neieškosite kažko sumanaus, vakarui šis filmas tiks.

Na… kai kur stipriai jaučiasi biudžeto ribojimai, pats filmas atrodo išbaigtas iki 85%. Kita 15% atrodė sudėliota iš tiesiog atsitiktinių idėjų ar minčių, dėl to istorija atsirasdavo vietose kur atrodo neturėtų būti. Taip pat humoras kartais praranda savo pagreitį ir vietoj greitos scenos gauni „prikola” kuris… na geriausiu atveju yra kokio 5-toko lygio. Ir kažkodėl paskutinės filmo kovos scenos buvo ganėtinai prastesnės nei kelios jau buvę prieš tai, arba baigėsi biudžetas arba idėjos… Filmas veiks, jei nesustosite pagalvoti kas ir kaip čia po perkūnais vyksta.

Bendrai – 6/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.