Black Box Apžvalga

Black Box Apžvalga

Trumpai:

Jaunas ir talentingas juodųjų dėžių analitikas imasi misijos surasti naujo lėktuvo mirtinos katastrofos priežastį. Tačiau kai bylą baigia valdžia, jis negali atsikratyti jausmo, kad kažkas vis tik liko neatskleista.

Black Box Apžvalga Black Box (2021) on IMDb

R
2h 9min
Drama, Mistery, Thriller
2021

Techniškumas – 9/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 8/10

Black Box Apžvalga

Aprašymas: Jaunas ir talentingas juodųjų dėžių analitikas imasi misijos surasti naujo lėktuvo mirtinos katastrofos priežastį. Tačiau kai bylą baigia valdžia, jis negali atsikratyti jausmo, kad kažkas vis tik liko neatskleista.

Okay… jau nuo pat pirmų momentų filmas pastato tave ant labai įremtos virvės ir iki pat galo jos neatleidžia. Kameros darbas, vizualiniai efektai, muzika, viskas tiesiog „sulimpa”. O kas nustebino tai, kad daugelis aktorių atlieka labai gera darbą, ypač kai reikia pateikti streso ar įtampos momentus. Keliose scenose pagavau save tiesiog sutraukiantį „sėdmenis” nes įtampa buvo tobulai sukonstruota tam ko kūrėjai ir siekė. Turiu pripažint, mielai pažiūrėčiau daugiau filmų su šiuo pagrindiniu aktoriumi, nes vyrukas tikras profesionalas. Bendrai šis filmas nešvaisto jūsų laiko, visi veikėjai kuriuos jums parodo turi priežastį čia būti ir pabaiga labai gražiai viską uždaro. Nors viskas sukonstruota taip, kad iki paskutinės akimirkos su savim ginčijausi „kaip po perkūnais čia viskas užsibaigs”.

Pirmas dalykas ką sužinojau apie šį filmą tai, kad jis bus apie audio įrašus, tad labai tikėjausi, kad garso efektai ir miksavimas bus geras. Ir wow, čia vienas įspūdingiausiai sukonstruotų audio istorijų. Nuo paprastų mažų dalykėlių kaip normalios programinės įrangos naudojimu iki super apdirbtų scenų, kada klausant su ausinėm pats pradedi nagrinėti kiekviena išgirtą nuotrupą. Tikrai labai daug dėmesio skirta pateikti garsą ir jo analizavimo procesą. O jei dar jums ir aviacija įdomu,  čia bus tobula kombinacija.

Realiai pasakysiu, turiu labai mažai prie ko galėčiau prisikabinti, beveik visi reikalingi aspektai tokiai istorijai buvo padaryti puikiai. Galbūt prisikabinčiau prie laiko, kelios scenos galėtu būti patrumpintos, tačiau ir tai, gan diskutuotinas dalykas. Dėl biudžeto priežasčių čia nėra rodomų pačių katastrofų ar didelių veiksmo scenų, tačiau to kas yra užtenka susidaryti bendrą vaizdą.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.