Beetlejuice Apžvalga

Beetle Juice Apžvalga

Trumpai:

Mirusios poros dvasias persekioja į jų namus atsikrausčiusi nepakeliama šeima ir pasamdo piktadario dvasią, kad jas išvarytų iš poros namų visiems laikams. Tačiau ar pasitikėti piktom dvasiom tikrai toks geras sprendimas? Ir kas atsitiks kai pakartosi „Vabalų Sultys” trečią kartą? 

Beetle Juice  Beetle Juice
(1988) on IMDb

PG
1h 32min
Comedy, Fantasy
1988

Techniškumas – 9/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 9/10

Beetle Juice

Aprašymas: Mirusios poros dvasias persekioja į jų namus atsikrausčiusi nepakeliama šeima ir pasamdo piktadario dvasią, kad jas išvarytų iš poros namų visiems laikams. Tačiau ar pasitikėti piktom dvasiom tikrai toks geras sprendimas? Ir kas atsitiks kai pakartosi „Vabalų Sultys” trečią kartą?

Ką galimą pasakyti apie šia istoriją? Kad ir kiek kartų žiūrėčiau šį filmą, vis dar negalėčiau jums pasakyti apie ką jis yra. Apie meilę? Gyvenimo pamokas? Tiesiog įdomią istoriją? Čia visko tiek daug ir viskas taip keista, kad viskas persiverčia ir tampa… am… labai logišką. Bet nemanau kad šis filmas būtų pavykęs jei ne aktoriai, čia jie ne tik tinka, jie viskam atiduoda 100% ir sugeba parodyti pakankamai rimties ar energijos, kad visos istorijos dalys suliptų. Tačiau karūna tikrai pasiimą Michael Keaton’as ir jo įkūnytas „Vabalų sulčiu” veikėjas, jeez kaip man patinka jo energija ir išvaizda…

Jei reikėtų įvardinti kelis filmus kurie vien savo atmosfera ir efektais man įstrigo galvoje, tai pradėčiau du kartus įvardinti šį filmą, bet trečia nedrįsčiau. O jei rimtai tai nemanau, kad šitas filmas yra visiems, nors čia nieko labai žiauraus ar negražaus nerasite, visas stilius toks, na kai kam jis gali pasirodyti per daug bandantis būti keistu. Man tai ganėtinai geras dalykas, nes net ir iki dabar, neturime tiek daug filmų kuriuose būtų ne tik pasakojama keista istorija, bet kur ir visas filmas atrodytų va taip.

Kaip ir sakiau filmas ne visiems, ne vien dėl to kad pamatysite keistas veido išraiškas ar efektus, bet bendrai viskas atrodo veikia kitaip nei paprastam filme. Kai kurios vietos nepatiko net man… ir istoriją, nors prasideda labai sklandžiai, kažkuriuo metu pradeda stiprokai mėtytis, vieni istorijos posūkiai tiesiog prabėga akimirksniu, kiti atrodo trunka tikrai per ilgai. Bet tokiam projektui nelabai yra kokių nors istorijos „rėmų”.

Bendrai – 9/10

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.