Death to 2020 Apžvalga

Death to 2020 Apžvalga

Trumpai:

Pažvelkite į beprotiškus 2020 metus šioje komiškoje retrospektyvoje.

Death to 2020  Death to 2020
(2020) on IMDb

TV-MA
1h 10min
Comedy
TV Special 27 December 2020

Techniškumas – 8/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 7/10

Death to 2020

Aprašymas: Pažvelkite į beprotiškus 2020 metus šioje komiškoje retrospektyvoje. Ši dokumentika pažiūrės į kelis svarbiausius įvykius truputį iš kitos pusės, nuo pandemijos iki neramumų Amerikoje. Daugybę žymių aktorių ir komikų keliaus kartu su jumis per šiuos linksmuosius kalnelius.

Jei jautiesi nostalgiškai 2020 ir norėtum prisiminti kur buvai ir ką dariai kai įvyko didžiausi metų įvykiai, čia bus smagūs kalneliai kurių metu vis klausi “ar tai tikrai įvyko?”. O pašiepiantis dokumentikos tonas ir žinomi komikai perduodantys skirtingas profesijas padaro tai labai lengvai susižiūrimą valandėlę. Smagu ir keista pažiūrėti į jau pragyventus įvykius kurie dabar yra tvarkingai sudėlioti paeiliui.

Dažniausiai humoras filme yra pavykęs, kai kurie kreipimaisi į žiūrovą ar parodyta informacija tikrai priverčia nusikvatoti. O ir metai buvo pakankamai keisti ir kvaili, tad pasijuokti kartu iš bendro pamišimo, gal visai ir nieko. O ir techniškai šis filmas gan gerai pastatytas, turi savo stilių ir toną.

Šiek tiek gaila kad antra šios mokumentrijos pusė yra super susikoncentravusi į Amerika, tai nėra labai blogai, ten tikrai vyko daug “Įdomybių”, tačiau norėtųsi jausti, kad egzistuoja ir kitos pasaulio dalys. Be to kai kurie juokeliai užsitęsė truputį per ilgai ir pradeda nebebūti tokie šmaikštūs.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.