Zoo Apžvalga

Zoo Apžvalga

Trumpai:

Jaunas mokslininkas ieško, kas sukėlė bangą žiaurių gyvūnų išpuolių. Ar visa tai susieją su virusu apie kurį sklando gandai, o galbūt mūsų karaliavimas šioje planetoje artėja prie pabaigos?

Zoo Apžvalga  Zoo
(2015) on IMDb

TV-14
42min
Drama, Mistery, Sci-Fi
2015-2017

Techniškumas – 6/10

Istorija – 4/10

Veikėjai – 5/10

Zoo

Aprašymas: Jaunas mokslininkas ieško, kas sukėlė bangą žiaurių gyvūnų išpuolių. Ar visa tai susieją su virusu apie kurį sklando gandai, o galbūt mūsų karaliavimas šioje planetoje artėja prie pabaigos?

Beveik pusę serialo yra gan smagi, pirminė užduota paslaptis ir bendri paaiškinimai sukuria daug vietos papasakoti įdomias ir stiprias istorijas. Pagrindiniai aktoriai atlieka gan gerą darbą, nors tikrai niekas čia jūsų nenustebins, bet ir vaidyba netrukdys. O ir kartais logikos būna įbarstyta daugiau nei standartiniame epizode. Tačiau pirmas sezonas žymiai stipresnis už du likusius, kuo toliau tuo labiau didėja ir labiau į akis krenta serialo pagrindinės problemos…

Nu po velnių kai mane nervina tie serialai kur kai tik išsprendžia vieną problemą pasirodo, kad atsirado dar didesnė, ir mes nežinojom kas iš tikro vyksta. Arba dar geriau kai veikėjai aiškiai miršta, bet tada kažkas išlenda ir mosikuoja pirštu „neee, jam viskas gerai, tu tik nematei kas už kadro vyko”. Taip žinau kad veiksmas turi vis didėti ir įtampą kilti, bet kai jau 5 karta nutinka tas „O ne” momentas pradedi klausinėt savęs gal čia jau aš pradėjau laginti, gal vėl tą pačia seriją žiūriu. Pradžioje tikrai buvo potencialas turėti įdomia istoriją, bet kai viskas taip perspausta tai istorija tampa labiau komediją nei tai ką tikrai gali priimti už rimtą. Ir pati idėja – „gyvūnai atsiima atgal savo pasaulį” kuo toliau tuo labiau tampa tiesiog „kosminės” logikos.

Gerai būsiu piktas bet teisingas, arba tiesiog piktas, tiek kartų kiek per šio serialo trukmę pasakiau „Ką, kas čia per š?” kiekis yra tikrai per didelis. Jau matai, kada veikėjai bandys pasakyti kažką šokiruojančio, ir jau jauti ant kiek kvaila tai bus. Ir tai ne tik besikartojančios struktūros problema… Aš vadinu tokius projektus „manau, kad ką sakau yra daug kiečiau nei iš tikro” arba tiesiog projektus kurie nelabai suprantą kaip atrodo bendrai. Viskas čia super duper rimta ir pilna dramos, bet negali žiūrėt rimtai kai tau meta mutantes hienas valdomas… hm… žinot net neatsimenu, tai buvo ant tiek neįdomu. Kai kuriose vietose perspaudžiama taip stipriai kad pradedi abejoti ne tik rašytojais bet ir savo logiką, nors jei norite pamatyti serialą kurio pabaiga yra nutolusi nuo logikos milijoną metrų, tai gal ir permeskite akimis.

Bendrai – 5/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.