Warriors of Future Apžvalga

Warriors of Future Apžvalga

Trumpai:

Meteoritas atneša į žemę nežemišką gyvybę. Kai galingi ateiviai pradeda kelti grėsmę žmonijai, vado Sing Lee elitinės pajėgos stos į kovą prieš žemės sunaikinamą, o kareivis Tai Loi atras dar didesnį sąmokslą nei galėjo tikėtis.

Warriors of Future Apžvalga  Ming yat zin gei
(2022) on IMDb

R
1h 55min
Action, Adventure, Sci-Fi
2022

Techniškumas – 7/10

Istorija – 3/10

Veikėjai – 5/10

Warriors of Future Apžvalga

Aprašymas: Meteoritas atneša į žemę nežemišką gyvybę. Kai galingi ateiviai pradeda kelti grėsmę žmonijai, vado Sing Lee elitinės pajėgos stos į kovą prieš žemės sunaikinamą, o kareivis Tai Loi atras dar didesnį sąmokslą nei galėjo tikėtis.

Techniškai filmas geras, tiek specialiaisiais efektais tiek garso miksavimu. Kai kurios scenos gali pasirodyti labiau iš kompiuterinio žaidimo nei iš filmo, tačiau mano nuomone tai kaip tik suteikia filmui greičio ir savotiško išskirtinumo. Kova greitkelyje, nemeluosiu prirakino mane prie ekrano, vien dėl savo techninio išdirbimo ir ilgų nepertraukiamų kadrų. Be to, gal aš čia tik vienas, bet visai norėčiau daugiau pamatyti pirmo asmens scenų veiksmo filmuose kur jaučiasi kad VFX artistai pasidarbavo iš peties…

O dieve… nu kodėl VISADA, turi būti koks nors blogietis žmogus. Visur bent vienas momentas turi būti – „Pažiūrėk, ar gi ne mes iš tikro esam pabaisos?”. Tai pradeda jaustis taip nuvalkiotai, kad jau net valkiotis nebesinori. Bet blogiausia ką tai padaro šiam filmui, pagrindinis nežemiškos kilmės priešas, didžiajai filmo daliai yra kaip ir pamirštas. Daugiau dėmesio skiriama absoliučiai nuobodžiam konfliktui ir jei žiūrėtum filmą dalimis, antra pusė lengvai galėtų apgauti, kad tai visai kitas filmas.

Tai labai lengvas penketo vertas veiksmo filmas. Gali nuspėti kiekvieno veikėjo personažą vos į jį pažiūrėjus. Kai kur visai nieko, kai kur ganėtinai „cringe”. Didžiausia problema, kad filmas nelabai žino ką pats nori pasakyti. Pradžioje į jus metama toną informacijos kuri filmo viduryje atrodo jau net nebereikalinga nes istorija sukasi į kitą, gan nuobodžia, pusę. Keisčiausia tai, kad nuoširdžiai manau jog istorija turėjo šiokio tokio potencialo, tačiau niekas nenorėjo įdėti daugiau negu „minimalių” pastangų.

Bendrai – 5/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.