Filmų Apžvalgos

WandaVision Apžvalga

Trumpai:

Vanda Maksimof ir Vizija – dvi supergalingos būtybės, gyvenančios tobulą gyvenimą priemiestyje – bet jie pradeda įtarti, jog iš tikro viskas nėra taip kaip atrodo.

WandaVision  WandaVision
(2021) on IMDb

TV-PG
5h 50min
Action, Comedy, Drama
TV Mini-Series (2021)

Techniškumas – 8/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 9/10

WandaVision

Aprašymas: Vanda Maksimof ir Vizija – dvi supergalingos būtybės, gyvenančios tobulą gyvenimą priemiestyje – bet jie pradeda įtarti, jog iš tikro viskas nėra taip kaip atrodo. Laikas ir net santykiai tarp veikėjų nebus stabilus o ir kiekvienas šeimos narys pamažu pradeda įtarinėti vienas kita dėl įvairiausių keistų aplink juos vykstančių dalykų. Kas kelio pabaigoje gali būti už viso to?

Vienas įdomiausių kokteilių kuriame susijungę Marvel stiliaus specialieji efektai, įdomios filosofinės idėjos, ir net keli dešimtmečiai TV kultūros. Ir nors visko čia tikrai daug, serialas randa gan gerą liniją tarp beveik siurrealistinių idėjų ir lengviau “sukramtomų” Marvel istorijos nuokrypių. Daugelis sprendimų buvo priimta norint šią, tikrai gerą idėja pateikti kuo daugiau žiūrovų.

Jei augote -70 – 80 -90 -00 tai bus absoliuti nostalgijos bomba. Tačiau tai ne tik parodomoji nostalgija, gali stebėti kaip evoliucionavo televizija, visuomenės humoro jausmas, ir pati technologija. Ar mėgsti paprastas komedijas, ar domiesi televizijos istorijos vingiais, čia rasite sau kažką.

Na tik pabaigoje viskas pradeda kristi, nors ne taip stipriai, labiau tai, kad daugybė skirtingų istorijų turi sutilpti į trumpą laiką. Ir kai kada net pamiršti ką veikėjai turėjo daryt ar iš kur jie būtent čia atsirado. Bet tai nepakenkia bendram serialo malonumui. Kartais tikrai užknisa kai įdomios istorijos negali tiesiog būti savo mažame pasaulyje, tačiau turi visada būti sujungtos su pagrindinio Marvel stiliumi ar veikėjais. Taip, tai visai įdomi „visata”, bet kai kurioms istorijoms atrodo tai labiau apribojimas nei pliusas.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.