Venom Apžvalga

Venom Apžvalga

Trumpai:

A failed reporter is bonded to an alien entity, one of many symbiotes who have invaded Earth. But the being takes a liking to Earth and decides to protect it.

Venom  Venom
(2018) on IMDb

PG-13
1h 52min
Action, Adventure, Sci-Fi
5 October 2018

Techniškumas – 7/10

Istorija – 5/10

Veikėjai – 8/10

Venom

Aprašymas: Nepasisekęs reporteris Edis patenka ne ten kur reikia, nors taip ir daro dažnai, šį kartą jis grįžta ne vienas. Po visą kūną ir jo smegenis pradedą siausit simbiotas vardu Venom. Kad ir kaip būtų keista naujasis simbiotas ir Edis Brokas gan neblogai sutaria, gal tai jų didelis pasitikėjimas savimi ir negalvojimas apie kitus. Tačiau Venom ne vienas šioje žydroje nuostabioje planetoje ir neturkus reikės iš tikro išsiaiškinti kuris simbiotas ir kuri ideologiją išgyvens.

Chemija tarp simbioto Venomo ir Edžio Broko personažo, kurį vaidina Tomas Hardy, yra šio filmo esmė ir net pasakyčiau visa sielą. Abu personažai yra labai energingi ir smagu stebėti, kaip jie vienas kitą keičia bei bando suprasti. Tiesa turiu nulenkti galva Tomui, jo mimikos, išraiškos ir leidžiami garsai, tikrai tikrai privertė mane patikėt, kad kažkas jį apsėdo.

Veiksmo senos čia, nors ir kartais gan „prastai apšviestos”, yra gan smagiai sukonstruotos. Gal kiek nesmagu kad visas tas veiksmas ir kovos yra be kraujo, tačiau kažkaip juk turi gauti ta gera PG-13 reiting1. Humoro čia tikrai netruks, ir siūlyčiau į filmą žiūrėti labiau kaip į veiksmo komediją, nei rimtą istoriją. Bent man tikrai neteko nuobodžiauti…

Filmas taip pat, deja, labai paprastas – blogiukai daro blogus dalykus, sutelkiamas dėmesys į meilės istoriją, ir galima rasti daug istorijos neatitikimų. Oi, tam tikrose vietose galima rasti blogo humoro, o ir tamsa naudojama tam kad būtų galima paslėpti blogą CGI. Taigi, jei norite kažko šiek tiek labiau apgalvoto ar kitokio, šis filmas tikriausiai ne jums, bet pora alaus ir bus pats tas.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.