Turbo Kid Apžvalga

Turbo Kid Apžvalga

Trumpai:

1997 m. postapokaliptinėje dykvietėje komiksų fanas perimą savo mėgstamo herojaus asmenybę, tam kad išgelbėtų entuziastingą draugę ir sustabdytų tironišką šių žemių valdovą.

Turbo Kid Apžvalga Turbo Kid (2015) on IMDb

R
1h 33min
Adventure, Action, Comedy
2015

Techniškumas – 7/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 8/10

Turbo Kid Apžvalga

Aprašymas: 1997 m. postapokaliptinėje dykvietėje komiksų fanas perimą savo mėgstamo herojaus asmenybę, tam kad išgelbėtų entuziastingą draugę ir sustabdytų tironišką šių žemių valdovą.

Okay, jau pasimečiau, per pastaruosius metus mačiau tiek daug gerų ir šleikštulį keliančių praktinių efektų, jog net sunku išsirinkti. Ir nors čia veiksmas kur kas labiau perdėtas ir netikras, matosi keik meilės įdėta ir kaip kūrybingai viskas pateikta. Taip čia kraujo nežmoniškai daug…. ta prasme, kad vienas individas negali turėti TIEK daug kraujo savyje… ir taip kai kurie efektai silpnesni nei kiti… bet wow… nuo kažkur filmo vidurio, Turbo Kid pradėjo mane stebinti ne tik žiauriu kūrybingumu, bet ir pačios istorijos posūkiais. Puikus vakaro filmas, tik keista jog Turbo Kid yra filmas skirtas tikrai NE VAIKAMS.

Bendrai istorija ir pačiu jos išdėstymu kažko ypatingo gal čia ir nepamatysite. Tačiau buvau gan maloniai nustebęs kai daugelis humoro ir emocinių elementų filme puikiai tiko. Viskas tiesiog labai kvaila, toks filmas kur aš su draugeliais norėčiau nufilmuoti – bet filmas sugeba palaikyti balansą tarp absurdo humoro, besi-taškančio kraujo, ir realių veikėjų emocijų. Manau labiausiai šitam filmui padėjo sugebėjimas naudoti jau n kartų matytas klišes jų neperspaudus. Meilė seilės, veikėjai rėkiantys NEEEE, blogietis būtinai susijęs su pagrindiniu herojumi – filmo kūrėjai atrodo žino ką naudoją ir niekada neužsisėdi prie vienos minties. Dėl to kai kurios vietos gali jaustis šiek tiek ne rimtos, bet manau tai kaip tik prideda filmui savotiško svetimo žavesio. O ir šiaip, kur daugiau matėte post-apokaliptinių istorijų su BMX dviračiais ir 8 milijonais litrų kraujo?

Ei, na logiška, kad tas mažas biudžetas pasijaus filme. Kol komanda dirbusi prie praktinių efektų plušėjo iš peties, kompiuterinė grafika atrodo tragiškai. Ta prasme kartais wow… geriau galėjai šio kadro net nerodyti. Aktorių darbas irgi ne vienodas, nors vaikai čia atlieka  stebėtinai gera darbą, keli kiti veikėjai sunkiai limpa tokiai istorijai. O ir pati istorija gan nevienodai pasiskirsčiusi, vienos vietos pertemptos, kitos nutinka tiesiog per greit. Dar vienas dalykas… audio miksavimas… filmas stipriai, stipriai pagarsinęs muzikinį takelį ir prie to dar prisideda jog daugelis aktorių burba sau po nosimi – ir voila, keliose vietose be subtitru nebūčiau supratęs absoliučiai nieko. Na bent muzika nebloga tai šiek tiek atleistina.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.