Tucker and Dale VS Evil Apžvalga

Tucker and Dale VS Evil Apžvalga

Trumpai:

Du nevykėliai kaimo bernai ir šiaip etatiniai stuobriai Deilas ir Takeris savaitgaliui išsiruošia į gamtą. Netikėtai poilsinę vyrukų nuotaiką sudrumsčia kitame krante triukšmaujantys koledžo studentai. Siaubingiausi nesusipratimai ištrykšta kraujo fontanais, kai striptizą užsigeidusi sušokti mergina įkrenta į ežerą…

Tucker and Dale VS Evil Apžvalga  Tucker and Dale vs Evil
(2010) on IMDb

R
1h 29min
Comedy, Horror
2010

Techniškumas – 7/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 10/10

Tucker and Dale VS Evil Apžvalga

Aprašymas: Du nevykėliai kaimo bernai ir šiaip etatiniai stuobriai Deilas ir Takeris savaitgaliui išsiruošia į gamtą. Netikėtai poilsinę vyrukų nuotaiką sudrumsčia kitame krante triukšmaujantys koledžo studentai. Siaubingiausi nesusipratimai ištrykšta kraujo fontanais, kai striptizą užsigeidusi sušokti mergina įkrenta į ežerą.

Pripažinsiu, senokai taip nesijuokiau kaip su šiuo filmu. Bendrai istorija čia nėra niekuo sudėtinga, gan paprasta scenarijus kurį jau matėte daug kartų. Tačiau čia į viską pažiūrimą iš kitos pusės ir filmas tampa kažkuo matytu tačiau tuo pačiu metu ir šviežiu. Čia ganėtinai žiauri tačiau miela komedija apie du nevykėlius, ko galima nemėgti? Svarbiausiai, jaučiasi, kad visi dirbę prie šio filmo nuoširdžiai praleido gerą laiką ir stengėsi išspausti kažką gero. Istorija tokia kvaila, miela, ir keista, kad norėčiau jog ją patirtumėte nieko nežinodami apie filmą.

Aš galiu iškart mesti jums iššūkį. Pabadykite peržiūrėti šį filmą ir jo pabaigoje neįsimylėti pagrindinių dviejų aktorių. Jie taip gerai atlieka savo darbą ir yra tokie mieli, kad tiesiog nori juos paimti ir suspaudęs žandus sakyti „utiutiutiutiu”. Tai sukuria gan paprastą bet labai stipriai veikiančia dinamika, kada daugelis veikėjų laužo stereotipus su tikrai tamsiu humoru. Čia labai užsuktų ir sudėtingų prikolų gal ir nėra, bet to ir nereikia, tikrai linksmai praleisite vakarą.

Vienintelis minusas tai filmo techninė kokybė. Nors daugelis mirčių ir spec efektų atrodo gan realistiškai, visas filmas toks vizualiai monotoniškas ir labai įdomių kameros veiksmų čia nesitikėkite. Žinoma iš dalies tai yra dėl to jog ši istorija parodijuoja 2000-2010 metų siaubo filmų stilistika. Dar prisideda mažesnis biudžetas, tad ir kai kur pats audio maišymas nėra pats „kokybiškiausias”, bet tai turbūt vieninteliai minusai filme kurį man norisi pažiūrėti vos ne kartą per kelis mėnesius.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.