Trigun Stampede Apžvalga

Trigun Stampede Apžvalga

Trumpai:

Nomano žemėje žurnalistai Meryl Stryfe ir Roberto De Niro keliauja per dykumą, ieškodami liūdnai pagarsėjusio nusikaltėlio Vasho the Stampede. Tačiau vyras, kurį jie randa netoli apleisto Jeneora Rock miesto, yra labai toli nuo mirtino teroristo, kurio jie tikisi.

Trigun Stampede Apžvalga Trigun Stampede (2023) on IMDb

TV-14
9 x 24min
Action, Adventure, Animation
2023-

Techniškumas – 8/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 8/10

Trigun Stampede Apžvalga

Aprašymas: Nomano žemėje žurnalistai Meryl Stryfe ir Roberto De Niro keliauja per dykumą, ieškodami liūdnai pagarsėjusio nusikaltėlio Vasho the Stampede. Tačiau vyras, kurį jie randa netoli apleisto Jeneora Rock miesto, yra labai toli nuo mirtino teroristo, kurio jie tikisi.

Taip, šis anime yra pilnai 3D, ir žinote ką? Manau, kad Trigun Stampeed atrodo puikiai, vietomis net nuostabiai. Iš dalies tai dėl to, kad tai nėra ta 3D kur atsimenate iš 2010 keistai atrodančių filmų. Tiek technologija tiek pati stilistika bei jos pritaikymas stipriai patobulėjo per šį laiką ir tai jaučiasi. Tačiau kartu manau, kad į 3D anime reikia žiūrėti kaip atskirą animacijos rūšį, kuri turi tiek savu pliusu tiek minusu. Mano nuomone Trigun Stampeed yra puikiai vykęs projektas kurio net nereikia lygint su standartinės animacijos šedevrais.

Vienas aiškus dalykas, ši versiją yra daug tamsesnė nei originalas. Ir nekalbu apie apšvietimą, čia galima rasti daug brutalių scenų kurios neslėpę beveik nieko. Net kelis kartus gali pasakyti „o Maryte”, nes nesitikėjau, kad istorija taip pasisuks. Tačiau nepamirštama ir liksimos Trigun pusės, veikėjai čia smagūs ir greitai pamėgstami. Veiksmo scenos greitos, spalvingos, ir turinčios gan daug humoro. Bendrai tai tikrai neblogai subalansuotas anime.

Originalios animacijos fanams šis naujas Trigun gali ir ne taip patikti. Veikėjai vietomis net labai skiriasi nuo to ko galbūt tikėtumėtės. Tai nėra tiesiog perdaryta istoriją, labiau apie ją galima galvoti kaip apie naują interpretacija. Tad keli pakeitimai yra tikrai geras patobulinimas, kiti, na, kiti gali atrodyti tiesiog keisti. Taip pat kartais gali pastebėti animacijos apribojimų ar prasčiau sulygintų veikėjų balsų, bet tai nutinka retokai.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.