Tour de Pharmacy Apžvalga

Tour de Pharmacy Apžvalga

Trumpai:

Trumpas filmas, pasakojantis apie dopingo paplitimą profesionalaus dviračių sporto pasaulyje. Tačiau ne viskas čia yra taip kaip gali atrodyti iš pradžių ir kiekvienas sportininkas parodys daugiau negu dopingą…

Tour de Pharmacy Apžvalga Tour de Pharmacy (2017) on IMDb

TV-MA
41min
Comedy, Adventure, Sport
2017

Techniškumas – 9/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 8/10

Tour de Pharmacy Apžvalga

Aprašymas: Trumpas filmas, pasakojantis apie dopingo paplitimą profesionalaus dviračių sporto pasaulyje. Tačiau ne viskas čia yra taip kaip gali atrodyti iš pradžių ir kiekvienas sportininkas parodys daugiau negu dopingą…

Nuoširdžiai tai čia jaučiasi lyg savaitgalį susirinkę draugai nusprendė nufilmuoti pačia kvailiausia istoriją. Ir tie draugai nemažo „kalibro”. Andy Samberg? Yep, Mike Tyson? Žinoma, John Cena? Na aš jo nematau… bet filme jis tikrai yra. Tai kad ši absurdo komedija yra perpildyta Holivudo žvaigždžių, manau tapo aišku. Bet kartais vis vien klausi – Kaip po perkūnais jie gavo Dolph Lundgren sakyti tokias nesąmones? Ir čia, didelė dalis šio filmo žavesio. Tu ir aš supranti, kad gauti tiek populiarių aktorių galima tik tuo metu jei jie irgi turi panašų humoro jausmą. Ir kartais net akies krašteliu gali matyti kaip vienas ar kitas aktorius vos vos nesusijuokią sakydamas savo fraze. Viskas jaučiasi labai nuoširdžiai ir šiltai, lyg nusikeltum 10 metų atgal ir draugų būrį, vėl kurtum kvailus video… tik su MILŽINIŠKU biudžetu.

Ar turite mėgti dviračių sportą šiam filmui? Va čia tai sunkiausias klausimas. Dalis šio filmo atrodo myli šį sportą ir pačias rungtynes, dalis atrodo tiesiog tyčiojasi iš viso šio koncepto. Tad gauname gan neblogą miksą kuris turėtų bent šiek tiek patikti visiems. Bendrai, filmas neatrodo pigiai. Taip, jaučiasi apribojimai, bet kūrėjai sugeba gan įdomiai inkorporuoti realia stock medžiaga, VHS kasečių įrašus, ar tiesiog emuliuoti senų kamerų stilistiką. Viską sudėjus, iš pirmo žvilgsnio gali pagalvoti, jog čia RIMTA dokumentika. Ir pats svarbiausias dalykas – visa filmas trunka vos 40 minučių. Tad nereikės švaistyt valandų ar dienų žiūrint pilną sezoną tik tam kad nusivilti pabaigoje. Tour De Pharmacy tiesiog „užkandžio” dydžio, daugiau tokių!

Realiai Tour De Pharmacy turi tik 2 problemas. Pirma, didelė dalis scenų yra nevienodos – kai kur atrodo viskas labai išdirbta, tiek humoras, tiek aktorių ir kameros darbai. Tačiau kitoms atrodo trūko šiek tiek laiko ar biudžeto ir jos jaučiasi… na tikrai negalėčiau pavadinti blogai, tačiau, na – „PIGIAI”. Antras ir galbūt didesnis dalykas – humoras. Taip, kaip ir kiekvienoje komedijoje, čia galima rasti lėkštų bairių ir CRINGE momentų. Tačiau pagrindinis dalykas – tai absurdo humoro komedija kuri nėra labai plati. Daugelis juokelių yra panašios stilistikos ir idėjos. Jei toks stilius jums patinka taip pat kaip man, tada viskas bus Fantastiška. Bet jei per pirmas 10 minučių neužkabins, siūlyčiau tiesiog pakeisti „kanalą”.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.