The Pentaverate Apžvalga

The Pentaverate Apžvalga

Trumpai:

Mažai žinomas Kanados žurnalistas yra nubloškiamas į misiją kuri ne tik atskleis kas iš tikrųjų valdo mūsų pasaulį, bet kartu privers mūsų herojų imtis drastiškų veiksmų.

The Pentaverate Apžvalga  The Pentaverate
(2022) on IMDb

TV-MA
6 x 24min
Comedy, Adventure
2022

Techniškumas – 7/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

The Pentaverate

Aprašymas: Mažai žinomas Kanados žurnalistas yra nubloškiamas į misiją kuri ne tik atskleis kas iš tikrųjų valdo mūsų pasaulį, bet kartu privers mūsų herojų imtis drastiškų veiksmų.

Pripažinsiu iškarto, labai pradėjau mėgti visus filmus ar serialus kurie naudoja meta humorą, kada pats filmas ar jo veikėjai sugriauna metaforine siena tarp žiūrovo ir pačio filmo. Nors šių tipo istorijų ir daugėja, vis dar gali jausti sausumą apart kokio Deadpool, dėl to labai smagu dėl šio serialo. Pripažinsiu tai tik vienas iš kelių kartų kada esu peržiūrėjęs visus intro. Jis kuo toliau link pabaigos tuo daugiau ir labiau laužė tiek savo rėmus tiek, kad ir keistai skambėtų, patį Netflixą. Tikrai nėra taip, kad visi meta bandymai pavyksta 100%, kai kur jie skausmingai prasti, tačiau kaip patys veikėjai ir serialo kūrėjai taip atvirai šaiposi iš savęs ir iš visos mūsų „binge” kultūros, jautiesi lyg būdamas gerų draugų rate, kur gal prikolai ir nėra tokie juokingi, bet vis tiek labai gerai leidi laiką.

Jei pamenate Shreko ar Ostino Powers humorą, tai čia bus saldainiukas. Iš karto pasakau, tai labai vaikiškas humoras, kartais net norisi pasakyti „gal galima baigti su tais bezdalų juokeliais”. Bet kuo serialas eina tolyn, tuo labiau natūralesnis šis humoras tampa ir kai viskas „sulimpa” tinkamai, pripažinsiu, turėjau net kelis momentus kada teku nustebti ir nuoširdžiai juoktis susiėmus už pilvo. Be to dalis humoro tikrai jaučiasi kaip sugalvota „ant vietos” filmavimo metu, kai kurie komikai, kurių čia be ja gan daug, atrodo, kad tikrai smagiai leidžia laiką ir patys tuoj pradės juoktis. Čia tokia keistenybių bombą, kur jei ieškosite ko nors paprasto, kvailo, bet bendrai pozityviai nuteikiančio, turėsite smagų vakarą.

Didžiausias šio serialo pliusas yra ir jo problema, daugelis humoro jaučiasi gan „paprastai”, nors kartais jis visiškai neveikia ir kai kurias scenas tampa „skausmingiau” net žiūrėti. Taip pat labai sunku vertinti šio serialo specialiuosius efektus, kartais jie atrodo tokie blogi, jog tikrai tikrai buvo taip daryti specialiai su tikslu, kad aš apie juos dabar va ir kalbėčiau. Idėjos ir kai kurios scenos čia padarytos beveik tobulai ir serialas bendrai įstrigs mano atmintį ilgam, tačiau pagrindinė istoriją yra gan nuobodoką ir jei po dviejų serijų nejausite „VIBO”, nemanau, kad tolimesnės serijos pakeist jūsų nuomonę.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.