The Old Guard Apžvalga

The Old Guard Apžvalga

Trumpai:

Slaptų samdinių komanda turi kovoti, kad jų tapatybė išliktų paslaptyje. Tuo pat metu prie komandos prisijungia naujas narys.

The Old Guard  The Old Guard
(2020) on IMDb

R
2h 5min
Fantasy, Action, Adventure
2020

Techniškumas – 8/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

The Old Guard

Aprašymas: Slaptų samdinių komanda turi kovoti, kad jų tapatybė išliktų paslaptyje. Tuo pat metu prie komandos prisijungia naujas narys. Tačiau ne už ilgo jiems visiems teks susidurti su vienu sudėtingiausių problemų per kelis savo gyvenimo šiemečius. Ar pavyks išlaikyti visus draugus ir bendražygius bandant nepakliūti ne tiems veikėjams į rankas.

Filmas gan lengvas ir pilnas veiksmo. Tikrai nebus nuobodu žiūrėti ir laikas praeis gan greitai. Daugelis kovų turi taktikos elementus, kadangi veikėjai turėjo daug laiko praktikuotis, tai ne tik paprastas pasišaudymas – kas yra labai gerai. Filmas tikrai savęs nestabdo kai ateina laikas laužyti kaulus, o ir veikėjai turi šiek tiek daugiau asmenybės nei standartinis herojus. Tik iš karto perspėju, kad nesitikėtumėte per daug sudėtingų ryšių ir sąntykių.

Beveik viskas šiame filme yra „paprasta”, tai ką jau matėte daug kartų. Nei nemirtingumas, nei jų komandos susikūrimas, nei bendras pasaulis nėra detaliai išvystomas. Viskas labai…na paviršutiniškai. Bendrai filmas susivalgė skaniai, tačiau vis norėjosi šiek tiek daugiau, ne tik gėris prieš blogį… net kalnietis turėjo šiek tiek daugiau intrigos ir įdomių istorijos vietų…

Didžiausia problema, bent mums buvo veikėjai ir jų motyvacija. Visą filmą atrodė, kad patys veikėjai nežino ko tiksliai nori, o dažniausiai tiesiog reaguoja į aplink juos vykstančius veiksmus. Viena akimirka jie nori mirti, kita akimirka gyventi, vienu momentu jiems nerūpi niekas, kitu rūpi visų gerovė. Visą filmo laiką turėjau klausimą kuris taip iki galo ir liko neatsakytas – „Koks šių veikėjų tikslas?”…

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.