The Mitchells vs. the Machines Apžvalga

The Mitchells vs. the Machines Apžvalga

Trumpai:

Roboto apokalipsė sustabdė šios šeimos kelionę per visą šalį. Dabar Mitchellai – keisčiausia pasaulio šeima – turi išgelbėti visą žmonių rasę nuo išnykimo.

The Mitchells vs. the Machines  The Mitchells vs the Machines
(2021) on IMDb

PG
1h 53min
Animation, Adventure, Comedy
30 April 2021 (USA)

Techniškumas – 9/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 9/10

The Mitchells vs. the Machines

Aprašymas: Roboto apokalipsė sustabdė šios šeimos kelionę per visą šalį. Dabar Mitchellai – keisčiausia pasaulio šeima – turi išgelbėti visą žmonių rasę nuo išnykimo.

Žiūrint filmą staiga atėjo keista mintis – manau tai pirmas mano matytas fimas kurį galėčiau pavadinti nauju humoro stiliumi. Internetas ir televizija pakeitė mūsų humoro suvokimą, tai čia jaučiasi lyg ta nauja mutacija – kuri greita, spalvota, kupina internetinio slango, memes, ar dar ko. Tai nereiškia kad visas humoras filme veikia, kai kuriose vietose tikrai pasijaus „cringe” emocija. Tačiau ar iš dalies tai irgi nėra humoro formą? Tikrai, tokio juokingo filmo seniai nežiūrėjau.

Istorijos atžvilgiu viskas gan paprasta ir matyta, bet jau geriau turėsiu paprasta bet stipriai išdirbta istoriją, negu ekpermentus kur dalykai teisiog nutinka. Kiekvienas paminėtas ar parodytas dalykas turi savo svarbą tiek pačiai istorijai tiek veikėjams. Ir…ir…šis filmas turi turbūt juokingiausiais scenas apie kompiuterius ir vyresnius žmonis. Čia toks filmas kur pabaigęs jau nori antrą kartą žiūrėti.

Pripažinsiu kartais visko yra tiesiog per daug, net nespėji pastebėti kai kurių detalių. O vienas po kito einantys juokeliai kartais net neduida atsikvėpti. Taip pat filmas turi labai keista jausmą – net kelis kartus masčiau, kad „oh jau čia pabaiga, toks trumpokas..” tačiau filmas ir toliau judėjo. Konfliktai tarp veikėjų irgi gan paprasti…bet visa tai tik mažos detalės, dėl kurių filmas tikrai nepraranda kokybės.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.