The Last Airbender Apžvalga

The Last Airbender Apžvalga

Trumpai:

Angas yra senos Avatarų giminės palikuonis, nors pats kol kas to nežino. Avatarai nuo seno žinomi tuo, kad vieninteliai gali suvaldyti visas keturias pagrindines stichijas – Orą, Vandenį, Žemę ir Ugnį. Šioms keturioms stichijoms atstovaujančios tautos jau begalę metų yra įtrauktos į žiaurų karą, kurį pradėjo Ugnies tauta. Angas turi pamiršti nerūpestingą savo vaikystę ir pabandyti užkirsti kelią nedoriems Ugnies tautos planams

The Last Airbender Apžvalga The Last Airbender (2010) on IMDb

PG
1h 43min
Action, Adventure, Family
2010

Techniškumas – 1/10

Istorija – 1/10

Veikėjai – 1/10

The Last Airbender Apžvalga

Aprašymas: Angas yra senos Avatarų giminės palikuonis, nors pats kol kas to nežino. Avatarai nuo seno žinomi tuo, kad vieninteliai gali suvaldyti visas keturias pagrindines stichijas – Orą, Vandenį, Žemę ir Ugnį. Šioms keturioms stichijoms atstovaujančios tautos jau begalę metų yra įtrauktos į žiaurų karą, kurį pradėjo Ugnies tauta. Angas turi pamiršti nerūpestingą savo vaikystę ir pabandyti užkirsti kelią nedoriems Ugnies tautos planams.

Nuoširdžiai pasakysiu, šiame filme nėra nė vieno gero elemento, ta prasme net bandant sukurti prastą filmą kažin ar būtų taip gerai pavykę. Šis „filmas” ne tik spjauną į Avataro istoriją ir veikėjus, bet atrodo piktybiškai nemėgsta savo publikos. Kad ir ką mes galime sakyti apie M. Night Shyamana, bet jis ir didelio biudžeto nuotykių filmai nesueina nei per kur. Kiekvienas kadras, kiekvienas specialus efektas, kiekvienas scenos nukirpimas, jaučiasi ne taip, ne pabaigtas, ne pagalvotas. Lyg žiūrėtum kaip dega 150 milijonų ir visiems aplinkui būtų nusišikti.

Ilgą laiką matydamas prastą aktorių ekrane iškart mesdavau į jį savo popkornus ir rėkdavau BOOOO. Bet dabar supranti nuo kiek daug skirtingų dalykų visgi priklauso gerai perteiktas veikėjas. Ir čia, nors tikrai kažkuris procentas kaltės tenka aktoriams, stipriai jaučiasi ne tik castingo nemokšiškumas, tačiau ir pats garbingas direktorius atrodo net pats nežinojo kaip viskas turi atrodyti. Veikėjai pasimetę, nežino kur žiūrėti, stengiasi perteikti emocijas tada kai jų nereikia ar atvirkščiau.

Ar žinote kiek yra tikrai prastų filmų kuriuos aš žiūrėčiau milijoną kartų negu bent kartą vėl pamatyčiau šį? Tūkstančiai…. jei dalinčiau blogiausio filmo statusą, tai The Last Airbender būtų nugalėtojas kiekvienais metais. Ir pats pikčiausias dalykas, kad idiotai paima kažkieno taip skrupulingai kurta pasaulį ir su juo nusivalo užpakalį. Kiekvienas, ir turiu omenyje kiekvienas, originalaus Avataro elementas yra arba išmestas arba sugadintas. Ugnies tauta geriau galėjo užpulti Holivudą.

Bendrai – 1/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.