The Brothers Sun Apžvalga

The Brothers Sun Apžvalga

Trumpai:

Charlesas Sunas, Taipėjaus gangsteris, augintas kaip negailestingas žudikas, turi vykti į Los Andželą, kad apsaugotų savo motiną ir jaunesnįjį brolį po to, kai jo tėvą nušovė paslaptinga grupuotė.

The Brothers Sun Apžvalga The Brothers Sun (2024) on IMDb

TV-MA
8x1h
Drama, Action, Comedy
2024

Techniškumas – 7/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

The Brothers Sun Apžvalga

Aprašymas: Charlesas Sunas, Taipėjaus gangsteris, augintas kaip negailestingas žudikas, turi vykti į Los Andželą, kad apsaugotų savo motiną ir jaunesnįjį brolį po to, kai jo tėvą nušovė paslaptinga grupuotė.

Pradžia tai tikrai stipri! Daug kokybiškai nufilmuoto veiksmo, humoras kuris nėra perspaustas ir istorijos posūkiai kurių nesitikėjau. Kiekvienas veikėjas čia turi savo tikslus ir savo paslaptis, ir kai kurie emociniai momentai veikia labai gerai. Gali net pasijausti lyg būtum Sun šeimos dalis, o nežinia kas priešas ir kas draugas padeda palaikyti nuolatinę įtampą. Kovos nufilmuotos gražiai ir gali priminti OLD BOY arba RAID filmus, ir nėra bijoma parodyti gan brutalių scenų. Be to turiu pripažinti savo šališkumą, po Everything Everywhere All at Once, as tiesiog pamilau Michelle Yeoh ir beveik visi dalykai kuriuose ji vaidina gauna suktą tašką nuo manęs vien už tai. Moteriškė ne tik sugeba išspardyti šiknas bet ir perteikti sunkias emocijas ir drama.

Čia bus pliusas ir minusas – istorija gan pasikeičia savo sudėtimi ir tematika. Iš vienos pusės, pats serialas labiau pasineria į veikėjų jausmus, norus, ir emocijas – kas padaro juos įdomesnius ir labiau išdirbtus. Iš kitos puses, antra serialo dalis gali pasirodyti lyg antras sezonas, truputi lėtesnis ir nebe taip suinteresuotas į savo trilerio pusę. Visos pagrindinės kortos atskleidžiamos per greitai ir po to belieka stebėti kaip jos sukris. To pasekoje tampa vis sunkiau suprasti laiko tarpus, vienas scenas skiria kelios minutės, kitas dienos, ir daugelis jų jaučiasi gan silpnokai sujungtos viena su kita. Tačiau vėlgi, tai duoda laiko geriau pažinti pagrindinius veikėju, tik norėtųsi jog tas laikas būtų geriau subalansuotas su kitais elementais.

Vavaviva, pradėjome labai stipriai, tikrai, net nagus niežtėjo kitą epizodą žiūrėti… tačiau kai šis pirmas sezonas baigėsi, galėjome pasakyti tik – OKAY… Viskas kas prasideda labai įtemptai ir protingais veikėjų sprendimais, pasidaro gan kvailoka ir nuvalkiota. Pagrindinis blogietis kurio visi čia bijojo ne tik pasirodo absoliučiai nekompetentingas, tiesiog pradedi klausinėti kodėl kas nors jų turėtų bijoti. Vienu metu manau jog serialas man meluoja ir bus dar koks Plot Twistas. Čia toks variantas kur Kauno mafija būtų kelnes pridėję dėl būrio penktokų su 2 lazdom. Bendrai beveik visi istorijos posūkiai pabaigoje jaučiasi neišdirbti arba gan kvailoki. Taip pat nuo vidurio stipriai sumažėja veiksmo ir įdomių scenų, veikėjai tiesiog kalba, tada dar kalba, tada dar kalba. Niekada nesijaučia jog policija ar kiti miesto gyventojai egzistuotu. Bendrai, viskas jaučiasi nesufokusuotai, lyg pradžia buvo išdirbta pardavimui o galą turėjo pabėgomis sudėti.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.