The Bad Guys Apžvalga

The Bad Guys Apžvalga

Trumpai:

Plėšikų nusikaltėlių būrys, kurį sudaro gyvūnai iš už įstatymo ribų, ruošiasi pamėginti įvykdyti kol kas sudėtingiausią jų apgavystę – tapti pavyzdiniais piliečiais. Kai penki liūdnai pagarsėję draugai po daugybės metų trukusių vagysčių yra pagaliau sučiumpami, ponas Vilkas su valdžia sudaro susitarimą (kurio neketina laikytis), kad išgelbėtų juos visus iš kalėjimo. Bet, kai miestui pradeda grasinti naujas piktadarys, ar ponui Vilkui pavyks įtikinti likusią gaują tapti… Geriečiais?

 The Bad Guys Apžvalga  The Bad Guys
(2022) on IMDb

PG
1h 40min
Animation, Adventure, Comedy
2022

Techniškumas – 8/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 8/10

The Bad Guys Apžvalga

Aprašymas: Plėšikų nusikaltėlių būrys, kurį sudaro gyvūnai iš už įstatymo ribų, ruošiasi pamėginti įvykdyti kol kas sudėtingiausią jų apgavystę – tapti pavyzdiniais piliečiais. Kai penki liūdnai pagarsėję draugai po daugybės metų trukusių vagysčių yra pagaliau sučiumpami, ponas Vilkas su valdžia sudaro susitarimą (kurio neketina laikytis), kad išgelbėtų juos visus iš kalėjimo. Bet, kai miestui pradeda grasinti naujas piktadarys, ar ponui Vilkui pavyks įtikinti likusią gaują tapti… Geriečiais?

Animacijos greičiu ir stilistiką, bendrai beveik visais techniniais aspektais, tai yra tikrai kokybiškai sukonstruota animacinė komedija. Drįsčiau netgi teigti jog animaciją ir veikėjų pateikimas yra šio filmo stiprioji pusė. Tam labai padeda stiupriai perspaustos veikėjų formos, veiksmo scenos, ar tiesiog taip kaip kai kurie personažai elgiasi. Tai taip, čia nebus kažko labai naujo, ar šviežio, tačiau gali pajusti, filmas turi savo stilių. Na o aktoriai gerai sulimpa su veikėjais kuriuos turėtų perteikti ir pats pasaulis pilnas spalvotų ir keistų scenų.

Didžiausias šio filmo pliusas, tai, kad žiūrint jį jauti, jog visi tie kas prie jo dirbo praleido laiką labai gerai. Tai gal ir sunku paaiškinti, ypač lietuviškai, bet veikėjai tiesiog „Vibina” vienas su kitu. Tiek patys animatoriai vietomis jaučiasi parodantys savo sugebėjimus, tai prideda „anime” stiliaus prie viso šito mišinio. Bendrai visas filmas ir veikėjai tiesiog labai nuotaikingi. To pasekoje ir tu pats parėmei jų užsivedimą ir keistai pozityvią energiją. Koks skirtumas, kad nieko naujo filmas nepasakė, jei gerai praleidai porą valandų, negalvodamas apie tai koks realus pasaulis „smagus”…

Bendrai, filmas… standartinis. Tai nėra LABAI blogai, bet daug filmo vietų yra nuspėjamos ir šiek tiek iškrenta iš atminties jam pasibaigus. Kažko naujo tikrai nerasite, net ir tas mažas „geriečio” – „blogiečio” temos narpliojimas nėra kažkuo išskirtinis. Daugelis posūkių ir veikėjų veiksmų bus matomi turbūt nuo filmo pradžios. Tačiau tuo pačiu ši istoriją ganėtinai glaudžiai sudėliota ir bent niekas neįžeidinėja jūsų intelekto su labai lėkštais bairiais.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.