Straight Outta Nowhere Apžvalga

Straight Outta Nowhere Apžvalga

Trumpai:

Šiame filme Scooby-Doo ir jo draugai randa keistą objektą vidury Niekur, o jo savininkai pasirodo esą Eustace ir Muriel ir jų bailusis šunelis Drąsius. Dabar tiek Scooby tiek Drąsiui teks suvienyti jėgas ir visiems išsiaiškinti kas vis dėl to vyksta Niekur.

Straight Outta Nowhere: Scooby-Doo! Meets Courage the Cowardly Dog  Straight Outta Nowhere: Scooby-Doo! Meets Courage the Cowardly Dog
(2021) on IMDb

TV-PG
1h 18min
Animation, Adventure, Comedy
2021

Techniškumas – 7/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 8/10

Straight Outta Nowhere

Aprašymas: Šiame filme Scooby-Doo ir jo draugai randa keistą objektą vidury Niekur, o jo savininkai pasirodo esą Eustace ir Muriel ir jų bailusis šunelis Drąsius. Dabar tiek Scooby tiek Drąsiui teks suvienyti jėgas ir visiems išsiaiškinti kas vis dėl to vyksta Niekur.

Ahhh…. nostalgiją, realiai jei dar atsimenate (ar vis dar žiūrite) ir senus Drąsiaus ir Scooby Doo filmukus, tai čia jausitės lyg atkeliavę atgal laiku. Tiek statistiškai, tiek animacijos prasme labai smagu žiūrėti šiuos, tuo pačiu panašius bet ir skirtingus serialus, kurie gan smagiai „sulipinami” vienas su kitu. Nė vieni veikėjai „neperima” viso veiksmo ir istorija gerai balansuoja tarp Scooby Doo paslapčių sprendimo, tiek tarp, na Drąsiaus… bendrai keisto bet žavinčio stiliaus…

Šiame filme jaučiasi įdėta daug meilės, tai čia ne šiaip „tept lept” sudėliotas filmas tam kad išspaust paskutinius centus iš šių veikėjų. Tiek vienas tiek kitas filmukas parodomas is gerųjų pusiu. Ir kad ir kokias mažas klaidas šou turėtų, manau čia dirbę žmonės buvo tikri fanai. Gal bendra istorija ir nebus kažkokia staigmena, bet visi aktoriai įrašinėjantys veikėjams balsus atlieka tikrai gera darbą, ir viskas šiek tiek perkėlę į vaikystės laikus.

Okay, filmas gan per ilgas, kažkuriuo metu gali pagalvoti ar netyčiai neatsukai viso filmo atgal. Po pirmos istorjos pusės, gaudynių ir bėgiojimo nuo pabaisų tampa tiesiog tiek daug jos net šiek tiek pradeda nusibosti. Jau tikiesi, kad pasirodys kažkas naujo, tačiau ir vėl grįžtama prie to pačio. Filmo pradžia ir pabaiga yra tikrai smagios, tačiau tas vidurys gali stipriai nusibosti kai kuriems ne tokiems „mega fanams”. Tiesiog manau, kad nukirpus bent šiek tiek tų gaudynių, visą ši istorija būtų daug sklandesnė.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.