Storks Apžvalga

Storks Apžvalga

Trumpai:

Gandrai perėjo nuo kūdikių pristatymo į įvairiausių siuntinių pristatymą, juk ten geresni pinigai. Tačiau kai pasirodo pirmas kūdikio užsakymas per ilgą laiką, geriausias pristatymo gandras turi ryžtis keisčiausiai kelionei, kad ištaisytų savo ir kitų klaidas.

Storks Apžvalga  Storks
(2016) on IMDb

PG
1h 27min
Animation, Adventure, Comedy
2016

Techniškumas – 8/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 8/10

Storks

Aprašymas: Gandrai perėjo nuo kūdikių pristatymo į įvairiausių siuntinių pristatymą, juk ten geresni pinigai. Tačiau kai pasirodo pirmas kūdikio užsakymas per ilgą laiką, geriausias pristatymo gandras turi ryžtis keisčiausiai kelionei, kad ištaisytų savo ir kitų klaidas.

Tiesa pasakius nesitikėjau tiek įdomaus humoro ir keistų situacijų, jau manau jūs galvojate, kad žinote kas ir kaip bus. Na gal struktūriškai filmas labai ir nenustebins, tačiau ar tikėjotės, kad jame bus tiltas pagamintas iš Vilkų? Neklauskite, ir tai būtų beprotiškai sunku paaiškinti nemačius filmo. O kai kuris humoras, kuris viso filmo metu vis kartodavosi, ant galo tiesio nubloškė mane iš kėdės, gerai sukonstruotas humoras – mano silpnoji vieta. Filmas pritaikytas tiek mažiem, tiek dideliem, kuris keistai turi „tamsesnius” tonus, o aktoriai labai gerai atitinka veikėjų dizainą. Net ir keli veikėjai kurie iš pradžių atrodė bus labai erzinantys, ant galo vis dėl to tapo gan smagia filmo dalimi.

Muzika, animacijos kokybę, bei kūrybingumu, šis filmas gan pranašesnis nei daugelis kitų. Ne vieną kartą pagalvojau – „o, nesitikėjau kažko tokio įdomaus”. O jei dar šita filmą žiūrėsite, na tam amžiuje, kada įsijungia Tėvystės/Motinystės instinktai, gal būti, kad apturėsite gan įdomų momentą. Kai pagalvosite – „kas po velnių su manim vyksta”. O ir pats gandrų vaikų atnešimas turi savo mitologija ir net kartais yra gan logiškas. Bet rimtai, tai labai nuoširdi ir šilta istorija, kuri puikiai tiks vakaro pabaigai, kad smagiai galėtumėte eit miegoti.

Pagrindinė filmo problemėlė yra tai, kad jis labai nevienodas. Kai kurios scenos atrodo labai gerai apmąstytos, kitos įdėtos tik tam, kad prailginti filmo trukmę. Tai padaro pačia istoriją šiek tiek „besimėtančia” nuo vienos problemos prie kitos, tad gali pasijausti lyg viskas jau rutuliotūs link pabaigos, bet tada BAM, dar viena kliūtis pastoją kelią.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.