Spy X Family Apžvalga

Spy X Family Apžvalga

Trumpai:

Korumpuoti politikai, pasiutę nacionalistai ir kitos karą kurstančios jėgos nuolat kelia pavojų plonai taikos tarp kaimyninių šalių Ostanijos ir Westalis. Nepaisant jų kėslų, žinomas šnipas ir persirengėlių meistras „Saulėlydis“ vieną po kitos vykdo pavojingas misijas, tikėdamasis, kad nė vienam vaikui neteks patirti karo baisybių. Tačiau dėl misijos jam teks susirasti ne tik netikra vaiką, bet ir netikrą žmoną… o nuo čia ir prasideda didžiosios linksmybės. 

Spy X Family Apžvalga  Spy x Family
(2022) on IMDb

TV-14
24min
Action, Animation, Comedy
2022

Techniškumas – 9/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 10/10

Spy X Family Apžvalga

Aprašymas: Korumpuoti politikai, pasiutę nacionalistai ir kitos karą kurstančios jėgos nuolat kelia pavojų plonai taikos tarp kaimyninių šalių Ostanijos ir Westalis. Nepaisant jų kėslų, žinomas šnipas ir persirengėlių meistras „Saulėlydis“ vieną po kitos vykdo pavojingas misijas, tikėdamasis, kad nė vienam vaikui neteks patirti karo baisybių. Tačiau dėl misijos jam teks susirasti ne tik netikra vaiką, bet ir netikrą žmoną… o nuo čia ir prasideda didžiosios linksmybės.

Iškarto pamilsite šiuos veikėjus, ir ne vien dėl to kaip jei nupiešti ar tiesiog dėl to, kad jie tokie mieli… Visi veikėjai turi motyvacijas kurios kertasi vienas su kita, tačiau dienos pabaigoje, visi jei labai paprasti ir žmogiški … na… tokie kaip mes, nesvarbu ar yra šnipai ar žudikai. Situacijos į kurias patenka visa šita veikėjų šutvė yra labai spalvotos, turinčios daug greitų kovų, arba yra tiesiog tokios keistos ir linksmos, kad neabejoju jog šį serialą „suvalgysite” per vieną, na gal dvi dienas.

Turbūt tai viena iš stipriausių naujų anime pačios animacijos ir techninės kokybės prasme. Nepamenu turbūt nė vieno kadro kada būčiau išspirtas iš šio pasaulio dėl kokio kvailo 3D efekto ar prastai įrašyto veikėjų balso. Bendrai manau, kad tiek originalo tiek anglų aktoriai atitinka veikėjus 100% ir labai pagyvina visą šio serialo pasaulį. Po pirmo sezono manau turėsite net ne viena sceną kuri ilgam įstrigs galvoje.

Gal vienintelė problema tai, kad šis pirmas sezonas jaučiasi šiek tiek išsibarstęs. Vieni epizodai atrodo spaudžiami laiko ir labai rimtai koncentruoti į pagrindinę misiją, kiti atrodo praleidžia daugybę istorijos visiškai kitiem dalykams. Tad gali pasijausti lyg netyčia peršokai į kokia „filler” arka. Tuo pasekoje pats sezono finalas atrodo tiesiog baigiasi, nors norėjosi kažkokios didesnės ar stipresnės istorijos akibrokštos. Apart struktūros, sunku ką blogo ir pasakyti apie šią labai mielą ir disfunkcinę šeimą.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.