Shark Side of the Moon Apžvalga

Shark Side of the Moon Apžvalga

Trumpai:

Prieš kelis dešimtmečius SSRS sukūrė nenužudomus ryklius ir paleido juos į Mėnulį. Šiandien amerikiečių astronautų komanda ištvers sunkiausia savo gyvenimo kovą su nežemišku priešu.

Shark Side of the Moon Apžvalga Shark Side of the Moon (2022) on IMDb

PG-13
1h 28min
Action, Horror, Sci-Fi
2022

Techniškumas – 1/10

Istorija – 1/10

Veikėjai – 1/10

Shark Side of the Moon Apžvalga

Aprašymas: Prieš kelis dešimtmečius SSRS sukūrė nenužudomus ryklius ir paleido juos į Mėnulį. Šiandien amerikiečių astronautų komanda ištvers sunkiausia savo gyvenimo kovą su nežemišku priešu.

Hm… galvoju ka pasakyti… aš net nežinau ar jūs numanote ant kiek tai pigus ir prastai sukonstruotas filmas. Ne, jūs net nenumanote, ir čia keisčiausia vieta, kada svarstai ar šis filmas nėra TOKS „Dieve padėk” blogas iš idėjos. Nes net aš kartais nesuprantu kodėl ir kas aplamai čia vyksta. Taip, taip, yra daug filmų kurie daromi tik dėl to, kad užkalt pinigus, juk Transformerių TIK 15 dalių… Tačiau čia viskas ant tiek blogai, jog, nežinau… atrodo, jog aktoriai bet kuriuo metu tiesiog pratrūks juoku nes visi supranta koks čia šūdas. Tai pasakysiu taip, technine prasme šis filmas vertas 1, bet tai gan neblogas „Toks blogas, kad net geras” variantas.

Žinote žmogus kartais tikisi vieno, tačiau gyvenimas nustebina. Taip ir čia, įsivaizduokite mane tiesiog gulintį ant žemės ir verkiantį iš juoko kokia 1 valandą nakties. Tos Gamer kėdės kurios atseit kosminiuose laivuose būna buvo tik pradžia – tačiau 2 tie patys kartojami CGI ryklių kadrai, mane pribaigė. Pradžioje filmas dar šiek tiek turi „realių” dalykų ir scenų. Tačiau ant galo manau reikėtų 6 mokslininkų komandos, kad per pora metų sugebėtume ištirti kas b*** čia aplamai vyksta. Aš iš tikro net nepradėsiu apie žalia ekraną, nes jau numatote kaip kokybiškai jis padarytas… ne žinote, pradėsiu. Pirma, dabar nebe 1994, yra appsai ant telefono kurie beveik tobulai nuima visą foną, o jei bent dalelę pastangų įdėsi, bus labai gerai… bet čia, WTF, toks jausmas, kad per pora minučių užmetė Premier Pro efektą ir paliko ant visus settings ant defaulto… Antra, jei nemoki gerai nuimti žalio fono, daryk mažiau kadrų kuriame jo reikia. DUHHHH. Čia, 5 minutes rodoma kaip važiuoja mėnulio visureigiu su tokias blogais efektais kad kunigas pas mane išpažinties atėjo.

Jei rimtai, tai pagrindinė bėda, dėl ko filmas antroje pusėje tampa šiek tiek kančia, yra tai, kad su pagrandine idėja – Komunistai Rykliai Mutantai Mėnulyje – nėra nieko padarome. Jau vien perskaičius KOMUNISTAI MUTANTAI RYKLIAI turbūt galvoje užsižiebė milijonas pačių kvailiausių idėjų. Lyg tai būtų labai geras Rick and Morty epizodas. Tačiau niekas nieko daugiau nebedaro, tik parodo kad, taip, čia rykliai, taip jie mėnulyje, ir kaip ir viskas tuo baigta. Galėtum sukurti kažką kaip Sharknado, kur net iki pabaigos visi daro nesąmones, tačiau šio filmo galas yra tiesiog veikėjai lakstantys iš vienos vietos į kita. Man rodos jog kūrėjai išsisėmė vidurį filmo ir viskas tapo – „turime užbaigt jei jau pradėjome”…

Bendrai – 1/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.