Scouts Guide to Apocalypse Apžvalga

Scouts Guide to Apocalypse Apžvalga

Trumpai:

Trys mokyklos nuobodos, bet skautai jau daugelį metų, netikėtai patenka į labai keistų įvykių sūkurį: jų gimtąjį miestelį užplūsta zombiai. Iš pradžių tikėdamiesi suaugusiųjų pagalbos, netrukus paaugliai supranta, kad tų suaugusiųjų kaip ir nebeliko. Ir dabar tik nuo jų priklauso miestelio, o gal ir viso pasaulio išlikimas. Į kompaniją priėmę seksualią barmenę ir vadovaudamiesi skautų šūkiu – „Būk pasiruošęs!“, trys draugai stoja į kovą.

Scouts Guide to Apocalypse Apžvalga Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) on IMDb

R
1h 33min
Action, Comedy, Horror
2015

Techniškumas – 8/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 8/10

Scouts Guide to Apocalypse Apžvalga

Aprašymas: Trys mokyklos nuobodos, bet skautai jau daugelį metų, netikėtai patenka į labai keistų įvykių sūkurį: jų gimtąjį miestelį užplūsta zombiai. Iš pradžių tikėdamiesi suaugusiųjų pagalbos, netrukus paaugliai supranta, kad tų suaugusiųjų kaip ir nebeliko. Ir dabar tik nuo jų priklauso miestelio, o gal ir viso pasaulio išlikimas. Į kompaniją priėmę seksualią barmenę ir vadovaudamiesi skautų šūkiu – „Būk pasiruošęs!“, trys draugai stoja į kovą.

Čia toks geras miksas tarp vien apie papus galvojančio paauglių filmo ir tamsaus humoro siaubo komedijos. Tad jeigu jau galvoje turite susidarę šios istorijos vaizdą, neklystate, viskas gan parpsta. Tačiau manau, kad šis siaubo gidas jums bus geros nuotaikos užtaisas. Niekas čia nėra imama už rimta ir svarbiausiais filmo tikslas yra tiesiog gerai praleisti laiką. Tikrai ne visi humoro bandymai jus privers kvatoti ant grindų ir daugelis istorijos posūkių bus nuspėjama, bet nesuklyskite, čia rasite ir tikrai „beprotiškai” juokingų scenų.

Tai tikrai ne A lygio filmas, vos pradėjęs supranti, kad čia nebandys labai realistiškai visko perteikti ar duoti Oskarų vertės pasirodymo. Bet tuo pačiu metu, specialieji efektai, grimas, kraujo efektai yra kokybiškai sukonstruoti ir jaučiasi, kad visi prie šio projekto dirbę žmones tikrai stengėsi. O svarbiausia, kad filmas nešvaisto jūsų laiko ir gan greitai užsibaigę, dėl to pati istoriją jaučiasi greita, ir kai veiksmas prasideda, atrodo nesustoja iki pat pabaigos.

Realiai neįvardinčiau filmo kaip labai stipraus, jis gan lengvas ir didele dalis jo greitai išsibarstys jums is „smegenines”. Kai kurios vietos jaučiausi šiek tiek perspaustos kada nereikėtų ir patys veikėjai kartais gali jaustis šiek tiek užknisantys. Negalėčiau sakyti, kad viskas įgyvendinta taip gerai kaip galėjo būti, tačiau vakarą praleisite linksmai.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Komentarai
  • Iš tikro pradžioje maniau kad bus visai nesamone, bet kuo toliau tuo smagiau viskas. Gal 8 neduočiau, daugelis vietu jau matyta n kartu, bet 6-7 vertas…

    • Mus irgi ganėtinai nustebino visas filmo sukonstravimas. Kaip ir sakiau apžvalgoje, jaučiasi, kad kūrėjai tikrai norėjo sukurti kažką smaguas. 🙂