Scissor Seven Apžvalga

Scissor Seven Apžvalga

Trumpai:

Siekdamas susigrąžinti prisiminimus, žirklėmis besisukantis kirpėjas, tarsi žudikas, pakliūva į dviejų besimaišančių grupuočių kovą dėl valdžios. Tačiau jam kelią pastoją draugai, ir ne dėl to, kad norėtų blogo, galbūt ramiasnis gyvenimas yra būtent tai ko mes visi taip ieškome…

Scissor Seven  Scissor Seven
(2018) on IMDb

TV-14
13min
Animation, Action, Adventure
2018-

Techniškumas – 7/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 9/10

Scissor Seven

Aprašymas: Siekdamas susigrąžinti prisiminimus, žirklėmis besisukantis kirpėjas, tarsi žudikas, pakliūva į dviejų besimaišančių grupuočių kovą dėl valdžios. Tačiau jam kelią pastoją draugai, ir ne dėl to, kad norėtų blogo, galbūt ramiasnis gyvenimas yra būtent tai ko mes visi taip ieškome…

Nežinau kaip tiksliai įvardinti šia istoriją, įsivaizduokite visus įmanomus Anime klišes, milžiniškos atakos bangos, skydai, išrinktieji, po atakos vis dar gyvas blogietis ir taip toliau. Tačiau viskas daroma lyg ir pilnai suprantant, kad kartais tai gali atrodyti nuvalkiota. Ir nors atrodo visos kovos čia užima daug laiko, tikra istorija yra tiesiog veikėjų ryšiai, ir tai net priverčia šiek tiek patį sustoti ir pasidžiaugti. Čia ta versija kai atrodo tiesiog patiems kūrėjams įdomu pasakoti šią istoriją. O ir veikėjai, kai pražysti juos geriau, tampa tokie tavo draugai, kad nejučiomis kartoji „Go Chiken King GO!”.

Garsas čia turbūt beveik tobulas, tiek įvairiausios muzikos, kuri eina nuo metalo iki raminančio niūniavimo, tiek dėl garso efektų. O animacija čia tokia kaip kur, kai kur jinai ne tokia detali, ar net labiau eksperimentinė. Bet po perkūnais, kai  paleidžiamos vadžios atrodo lyg kažko baigiamasis darbas, nes tiek emocijų, tiek greičio sudėti, kad reiks laikytis už kepurės.

Pripažinsiu, kad pradžioje užtrunka kol serialas įsivažiuoja ir atsistoją į savo vietas, tad kažkiek laiko net nežinai ar čia bus kas nors daugiau, įdomiau, ar tik pykšt pokšt. Tačiau kai serija trunka tik 10 minučių, pirmą sezoną galime peržiūrėti per trumpiau nei dvi valandas, o dabar valandinė viena serija turbūt yra standartas. Taip pat pagrindinio veikėjo balsas gali šiek tiek kartais nervuoti, jis nėra blogas, tik kartais agali atrodyti, kad jam nelabai įdomu.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.