Russian Doll S2 Apžvalga

Russian Doll S2 Apžvalga

Trumpai:

Šį sezoną, Nadia ruošiasi švęsti savo 40-ąjį gimtadienį, tačiau 6 traukinys ją nusiunčia atgal į 1982 m. Netrukus Nadia supranta, kad ne tik nukeliavo laiku, bet ir yra įstrigusi savo motinos, kuri nėščia su ja pačia, kūne. Kur veda stotys ir ar pavyks viską šį kartą „sutvarkyti”?

Russian Doll S2 Apžvalga  Russian Doll
(2019) on IMDb

TV-MA
30min
Comedy, Mistery, Drama
2019-

Techniškumas – 8/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 7/10

Russian Doll S2

Aprašymas: Šį sezoną, Nadia ruošiasi švęsti savo 40-ąjį gimtadienį, tačiau 6 traukinys ją nusiunčia atgal į 1982 m. Netrukus Nadia supranta, kad ne tik nukeliavo laiku, bet ir yra įstrigusi savo motinos, kuri nėščia su ja pačia, kūne. Kur veda stotys ir ar pavyks viską šį kartą „sutvarkyti”?

Man labai patinka ką šie kūrėjai daro su laiku, pirmas sezonas nagrinėjo kelias temas ir rėmėsi laiko kilpos teorijomis. Antrasis, tiesioginę to žodžio prasme labiau pateisiną savo pavadinimą ir duoda gan kitokias keliones laiku. Kas labai nustebino yra tai kiek šis sezonas atsako į kelis klausimus kurie buvo likę nuo pirmo sezono. Taip visas laiko kelionės aspektas yra įdomus, tačiau kartu jo taisyklės mažiau apibrėžtos negu pirmos istorijos. Daug šiame sezone bus palikta tam tikrai jūsų interpretacijai, tai duoda Russian Doll daug žavesio, bet kartu ir palieka tave truputį skęstančiu nežinioje.

Tik dar kartą pasikartosiu ką jau sakiau daug kartų, šis serialas turi labai gerą stilių, tiek muzikiniais pasirinkimais, tiek pačia kinematografija, tiek veikėjais. Čia daug gero humoro, keistų bet žavinčių kadrų, ir na, negali nemėgti pagrindinės veikėjos. Ji tikrai yra charizmos bombą. Nors kartais šiame sezone ir gali atrodyti, kad ji per daug atsipalaidavusi dalykams kurie vyksta. Nors serialas turi daug subtilių idėjų, sugeba jas pateikti ganėtinai prieinamai visiems, tad kelionė jaučiasi gan… rami.

Šis sezonas kartu ir stipresnis ir silpnesnis. Alanas jaučiasi labiau kaip šalutinis veikėjas ir didžiąja dalį laiko šioje istorijoje net nepasirodo, o kai pasirodo jaučiausi toks labiau primestas šalia. Pabaigoje kaip ir viską bandomą sudėti į vieną visumą tačiau šis veikėjas ir keli istorijos elementai šiame sezone jaučiasi pamiršti ar nevisiškai išvystyti. Bendrai man, pirmas sezonas užsibaigė stipriau nei šis, pati kelionė iki tikslo tikrai įdomi tačiau atrodo taip ir niekur nenueina. Bet tai tik keli nedideli šio „sodraus” serialo minusai.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.