Russian Doll Apžvalga

Russian Doll Apžvalga

Trumpai:

Ciniška jauna moteris Niujorke nuolat miršta ir grįžta į tą patį vakarą jos garbei rengiamą vakarėlį. Ji bando rasti išeitį iš šios keistos laiko kilpos.

 Russian Doll  Russian Doll
(2019) on IMDb

TV-MA
30min
Comedy, Adventure, Drama
2019

Techniškumas – 9/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 9/10

Russian Doll

Aprašymas: Ciniška jauna moteris Niujorke nuolat miršta ir grįžta į tą patį vakarą jos garbei rengiamą vakarėlį. Ji bando rasti išeitį iš šios keistos laiko kilpos.

Serialas toks „sodrus”, net nežinau ar tai ką kam pasakys, tačiau patys veikėjai, spalvos, apšvietimai, muzikos pasirinkimai, viskas tiesiog sunkiasi tema-tišku narcisizmu, pesimizmu, optimizmu. Bendrai tiesiog gyvenimu, ir tikrai labai įdomu pamatyti kaip visi žmonės elgiasi nei gerai, nei blogai, tiesiog žmogiškai. Be to pripažinsiu, kaip istoriją apie priklausomybę nuo narkotikų ir kitų žmonių, tai labai stiprus bet lengvas vakaro pažiūrėjimas.

Didžioji dalis istorijos yra labai stipri, paliktos mažos detalės leidžia susidaryti didesnį suvokimą kur tiksliai ir kaip tiksliai viskas vyksta. Serialas labai laimi iš to kad serijos netrunka po 1 valanda, nors ir veikėjai labai smagūs, ištęsus ši istoriją galėtų būti truputį lėtoka. Dabar, viskas pats tas, ir pabaiga yra nors ir nepilnai, bet bent užbaigia šią visą dviejų žmonių dieną…

Mums asmeniškai čia truputį kliuvo tik du dalykai. Tai, kad kartais vaidyba ir humoras būna labai stipriai perspausti, tai nutinka tik kelis kartus, bet tai taip keistai atrodo kad išmuša iš vėžių. Kita problema, tai kad bendrai gali kartais jaustis lyg nieko nesuprastum, lyg nesusidėtų pilnai viskas. Tačiau serialas baigėsi keista tačiau pozityvia nata… gal per pozityvia…

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.