RRR Apžvalga

RRR Apžvalga

Trumpai:

Bebaimis revoliucionierius ir britų pajėgų karininkas, kurį kadaise siejo gilūs ryšiai, nusprendžia suvienyti jėgas ir nubrėžti įkvepiantį laisvės kelią prieš despotiškus valdovus.

RRR Apžvalga  RRR (Rise Roar Revolt)
(2022) on IMDb

PG
3h 07min
Action, Drama
2022

Techniškumas – 10/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 10/10

RRR Apžvalga

Aprašymas: Bebaimis revoliucionierius ir britų pajėgų karininkas, kurį kadaise siejo gilūs ryšiai, nusprendžia suvienyti jėgas ir nubrėžti įkvepiantį laisvės kelią prieš despotiškus valdovus.

Gerai, turbūt pamate tiek trailerį tiek apie ką yra pati istoriją, iškarto pagalvosit (kaip ir aš), kad tai bus linksma istoriją kurioje logika bus išmetama per langą ir visi šoks ratu 90% filmo… Tačiau mudu abudu LABAI KLYSTAME – ir taip, tokių vietų kurias minėjau čia galima rasti, juk jos šio žanro pagrindinis variklis. Tačiau istoriją sugebėjo net kelis kartus nustebinti savo suktumu, gudriais veikėjų planais, ir bendrai, labai kokybišku bei kruopščiu istorijos išdėliojimu. Tokiu, kurio nerandu net labai „geruose” Holivudo filmuose. Istoriją nors ir ilga, visada joje kažkas vyksta, vystosi tiek veikėjų santykiai, tiek šio pasaulio supratimas, ir sunku būtų kažkuria vietą pavadinti „laiko švaistymu”. Kažkuriuo metu supratau, kad nuoširdžiai sergu už šiuos veikėjus, ir už tai, kad jų planai pavyktų – šoku iš vietos lyg sirgalius kai Žalgiris įmeta varžybas užbaigiantį tritaškį.

Jei reikėtų apibūdinti šio filmo stilių, vaizdo efektus, praktinius efektus, ir bendra vizualizacija, galėčiau pasakyti tik vieną – WOW WOW WOW… na gerai, gal čia trys, o ne vienas buvo… Taip, ne viskas čia tobula ir gali pamatyti kelis prastesnius specialiuosius efektus ar darką. Bet bendrai, dydžiu ir taip kaip viskas pateiktą RRR sugebėjo mane labai daug kartų nustebinti ir įtraukti į 3 valandų nuotykių sūkurį. Čia vis kažkas vyksta, ir visas aplink esantis pasaulis jaučiasi „gyvas”. O pats svarbiausiais dalykas kiekvienam tokiam filmui yra veiksmas, ir RRR, kai reikia užsuką viską iki 1000%, kam kovot su ginklais kai į savo priešininką gali mest tigrą…

Kodėl šiam filmui duočiau 10? Paprasta, vakarui norėjau kažko smagaus, tačiau ne per kvailo, su daug įdomaus veiksmo scenų, ir istorija kurioje 100% nenumanyčiau kas ir kodėl įvyks toliau – RRR viską davė ir dar su kaupu. Tai toks filmas kurį dar kartą smagu pažiūrėti su draugais, kada visi galite mėgautis BROMANCE ir veiksmo scenomis… Ai ir dar 10 todėl, nes 60% šito filmo muzikinio takelio yra mano Spotify, ka norite sakykite apie Indišką muzika, bet čia ji tikrai „hitins”, ko net nesitikėjau – geras miksas tarp tradicinių garsų ir naujų daug gyvesnių ritmų bei stilių. Kol jūs skaitote aš it toliau šoku vienas duše su šita muzika 😉

Bendrai – 10/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.