Robin Hood: Men in Tights Apžvalga

Robin Hood: Men in Tights Apžvalga

Trumpai:

Standartinė Robino Hudo istorija: blogasis princas Džonas skriaudžia žmones tuo metu,kai karalius Ričardas yra išvykęs. Robinas Hudas pavogia pirkinius iš mokesčiu rinkėjų, laimi šaudymo iš lanko varžybas, nugali šerifą ir išgelbėja tarnaitę Marijaną.Tačiau šis filmas yra kitoks todėl, kad tai yra režisieriaus Melo Brukso filmo parodija.

Robin Hood: Men in Tights Apžvalga  Robin Hood: Men in Tights
(1993) on IMDb

PG-13
1h 44min
Adventure, Action, Musical
1993

Techniškumas – 7/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 7/10

Robin Hood: Men in Tights

Aprašymas: Standartinė Robino Hudo istorija: blogasis princas Džonas skriaudžia žmones tuo metu,kai karalius Ričardas yra išvykęs. Robinas Hudas pavogia pirkinius iš mokesčiu rinkėjų, laimi šaudymo iš lanko varžybas, nugali šerifą ir išgelbėja tarnaitę Marijaną.Tačiau šis filmas yra kitoks todėl, kad tai yra režisieriaus Melo Brukso filmo parodija.

Prisipažinsiu šitas filmas, kai pirmą kartą jį pamačiau, buvo tokia keistenybė. Jame nėra tiek daug žinomų tiems laikams aktorių, kur galėtum vien dėl to mėgti filmą, taip pat kaip parodiją ji nėra taip, kad kopijuotų filmus kurie būtent tuo metu buvo „ant bangos”. Bet po paraliais, tai toks juokingas filmas, kuris kvailumu trykšta per visas puses, nuo šlykštaus humoro iki politinių juokelių, čia prikrauta visko. Visa tai yra labai paprastai pateikta ir nereikalaują iš tavęs labai daug energijos, tad po darbo šis filmas pats tas. O ir pati Robino Hudo istoriją daugiau ar mažiau visiem yra žinoma, tad gali pilnai susikoncentruoti į kiekvieną humoro elementą.

Po šių tikrai „įdomių” metų ir beveik kiekvieno naujo serialo ar filmo buvimo apie smurtą, depresiją, ir žudymą, pradėjau taip vertinti tiesiog šiltas ir pozityvias istorijas. Kažkodėl atrodo jų vis mažiau ir mažiau, bet gal čia tik mano smegenys liepia pastebėti juos labiau. Tiesiog labai smagiai sužiūrėjome šį filmą, veikėjai linksmi ir nuoširdūs, net ir blogiausi veikėjai gauna savo „švelnią” bausmę, ir tiesiog tai pilnas humoro pasakojimas apie robina hudą, kuris gal niekuo ir nenustebins, bet kelis kartus tikrai privers kvatoti. Ir pagrindiniai aktoriai, nors nėra tokie gerai žinomi, yra labai charizmatiški, tai labai padeda kai filmas koncentruojasi beveik vien apie juos.

Kas labiausiai iššoko iš konteksto buvo tai, kad filmas gan nevienodas kokybės atžvilgiu. Čia yra net keli ramūs momentai, kai atrodo tempiamas laikas, nėra įdomaus humoro ar dar ko. Kitos scenos grūste prigrūstos tiek juokingų momentų tiek smagių idėjų. Dėl to manau, kad filmo pradžia yra įsimintinesnė ir labiau koncentruota nei pabaigą. Žinoma dar ir ne visas humoras čia veikia, bet turbūt būtu sunku rasti komedija kuri visiem tiktų 100%. Čia pasitaiko ir lėkšto humoro ir jau pasenusių „prikolų”. Tačiau nei lėkšti bairiai nei mažiau spec efektų nepanaikiną šio filmo vertės – tai nuostabi ir rami komedija.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.