Resident Evil: Infinite Darkness Apžvalga

Resident Evil: Infinite Darkness Apžvalga

Trumpai:

Praėjus keleriems metams po Raccoon miesto siaubo, Leoną ir Claire vejasi tamsus sąmokslas, kai zombių išpuolis nusiaubia Baltuosius rūmus.

Resident Evil: Infinite Darkness  Resident Evil: Infinite Darkness
(2021) on IMDb

TV-MA
4x25min
Animation, Action, Horror
2021

Techniškumas – 7/10

Istorija – 5/10

Veikėjai – 6/10

Resident Evil: Infinite Darkness

Aprašymas: Praėjus keleriems metams po Raccoon miesto siaubo, Leoną ir Claire vejasi tamsus sąmokslas, kai zombių išpuolis nusiaubia Baltuosius rūmus.

Vietomis serialas pademonstruoja įdomias idėjas tiek apie biologinius ginklus tiek apie bendrą Resident Evil pasaulį, tačiau daugelis jų daugiau ir nebevystomos. Jei esate šitos visatos fanas, manau visi maži senesnių istorijų paminėjimai bus nostalgiški ir įdomūs. Jei nesate fanas, nelabai kas čia jus sudomins.

Manau didžiausia vis dar išliekanti problema su kompiuterinės grafikos serialais yra kokybės nevienodumas. Kai kurios scenos čia atrodo pasakiškai, kitos vietos atrodo dar renderinasi kol tu žiūri, arba jautiesi lyg žaistum PS2 eros žaidimą. Tačiau šis kokybės pasikeitimas gal ir nesijus taip jei jo neieškosite ir nežiūrėsite per didelį ekraną.

Tiesiai šviesiai pasakysiu, pamatęs, kad tai tik 4 serijos pagalvojau, gal sezonas nebaigtas, gal tiesiog trumpas teaseris. Tačiau prasidėjus 3 epizodui supratau, kad nelabai jie net ir 2 epizodams turėjo ką rodyti. Niekada dar nesijaučiau lyg per tokį trumpą laiką tiek kartų pamatyčiau tuos pačius istorijos vingius. Tiesa viskas yra labai paprasta ir remiasi praeities žaidimų informacija, tad beveik nieko naujo nepamatysi. Viskas kažkodėl priminė seniau matyta Resident Evil filmą pavadinimu Damnations.

Bendrai – 6/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.