Records Of Ragnarok Apžvalga

Records of Ragnarok Apžvalga

Trumpai:

Kas 1000 metų susirinkusi Dievų taryba sprendžia žmonijos likimą. Po 7 milijonų metų žmonijos istorijos dievai priima sprendimą, kad žmonės yra nebetinkami ir turi būti sunaikinti. Tačiau paskutinę akimirką yra iškviečiamos senovinės tradicijos ir prasideda dievų ir žmonių turnyras dėl pasaulio likimo.

Records of Ragnarok  Record of Ragnarok
(2021) on IMDb

TV-14
24min
Action, Adventure, Animation
2021-

Techniškumas – 2/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

Records of Ragnarok

Aprašymas: Kas 1000 metų susirinkusi Dievų taryba sprendžia žmonijos likimą. Po 7 milijonų metų žmonijos istorijos dievai priima sprendimą, kad žmonės yra nebetinkami ir turi būti sunaikinti. Tačiau paskutinę akimirką yra iškviečiamos senovinės tradicijos ir prasideda dievų ir žmonių turnyras dėl pasaulio likimo. Abi pusės pakvies savo čempionus iš įvairiausių pasaulio vietų ir net laikų.

Jei mėgstate kovų turnyrus ir veikėjais paremtą istoriją – šis anime jums turėtų patikti. Daugelis veikėjų nėra tiesiog stiprūs, o labiau reprezentuoja skirtingas „žmogiškumo” savybes. O be to, įvairių dievų ir žmonių turnyras tikrai pasiūlys įdomių idėjų.

Deja, „animacija” tai sunku pavadinti, nors pats stilius atrodo gerai išdirbtas, be galo jaučiasi, kad studija neturėjo arba tiek patirties su veiksmo anime arba neturėjo laiko. Kai kurie segmentai primena labiau powerpoint skaidrės nei tikra anime, ir tai labai stipriai sumažina visų kovų realistiškumo ir brutalumo jausmą.

Taip pat šiam anime nepadėjo ir tai, kad visas sezonas yra tik kelios kovos. Tai sudėjus su prasta animacija ir daugybe prisiminimų bei veikėjų reakcijų visa istorija gali jaustis labai lėta. Kai kurie epizodai nuo to nukenčia mažiau, kituose atrodo, kad veiksmo visai nebus, o visi tik pasakos dėl ko jie tokie „kieti”.

Bendrai – 5/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.