Predestination Apžvalga

Predestination Apžvalga

Trumpai:

Paskutinis laiko agento uždavinys – keliauti į praeitį ir užkirsti kelią bombos atakai Niujorke 1975 m kuri paglemžė tūkstančius gyvybių. Tačiau medžioklė peržengia ne tik jo supratimo, bet ir galimybių ribas, ir pamažu riba tarp pradžios ir pabaigos nyksta, kol nebėra aišku kas priešas o kas draugas.

Predestination  Predestination
(2014) on IMDb

R
2h 14min
Action, Drama, Sci-Fi
2014

Techniškumas – 10/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 8/10

Predestination

Aprašymas: Paskutinis laiko agento uždavinys – keliauti į praeitį ir užkirsti kelią bombos atakai Niujorke 1975 m kuri paglemžė tūkstančius gyvybių. Tačiau medžioklė peržengia ne tik jo supratimo, bet ir galimybių ribas, ir pamažu riba tarp pradžios ir pabaigos nyksta, kol nebėra aišku kas priešas o kas draugas.

Jooo, jei pasakyčiau kad tai keista istoriją, turbūt tai net nepradėtų aprėpti kaip čia viskas „įdomu”. Tikrai sunku rasti panašių filmų, nors negalėčiau teigti, kad ši istorija įgyvendinta 100% sėkmingai. Tačiau veikėjai atlieka tikrai puikų darbą o kiekvienas netikėtas (Ar kartais jau numatytas) istorijos posūkis priverčia perdėlioti jau žinomus faktus ir vėl iš kito kampo peržiūrėti istoriją. Tad labai nesinori filmo „Spoilinti”.

Šis filmas turi labai stiprų stilių, kuris nemeluosiu, man tikrai patinka. Tai toks lyg ir mišinys tarp film noir įkvėpto apšvietimo ir sodrių tačiau nesuper ryškių spalvų. Manau daugelis to matosi net ir traileryje, tai sudėjus su gan neblogu garso dizainu, sukuria truputį užhipnotizuojantį efektą. Tad bendrai filmas labai smagiai susižiūrėjo nors ir tema tikrai nėra iš lengviausių…

Pasakysiu, kad kai kur filmas truputį bando per sudėtingai paaiškinti dalykus arba paaiškina juos gan greitai, tad lengva jaustis truputį pasimetusiam. Daugelis pagrindinių minčių nesueina į vieną iki pat filmo galo ir dėl to ši istorija tampa truputį per sunki tiesiog vakaro pažiūrėjimui po darbo…

Bendrai – 8/10

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.