Palm Springs Apžvalga

Palm Springs Apžvalga

Trumpai:

Lapkričio 9 d., Palm Springse, Nyles ir Sarah susidraugavo per Saros sesers Talos ir jos vyro Abe vestuvių pokylį. Jie palieka vakarėlį pasimylėti netoliese esančioje dykumoje. Kai Nyles nusirengia, į jį įsminga iš užpuoliko paleistos strėlės. Sužeistas Nylesas įšliaužia į urvą, įspėdamas Sarą nesekti jo. Vis dėl to susirūpinusi dėl jo ji seka paskui ir yra įsitraukia į pašėlusių laiko kelionių sūkurį.

Palm Springs  Palm Springs
(2020) on IMDb

R
1h 30min
Comedy, Fantasy, Mystery
2020

Techniškumas – 8/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 7/10

Palm Springs

Aprašymas: Lapkričio 9 d., Palm Springse, Nyles ir Sarah susidraugavo per Saros sesers Talos ir jos vyro Abe vestuvių pokylį. Jie palieka vakarėlį pasimylėti netoliese esančioje dykumoje. Kai Nyles nusirengia, į jį įsminga iš užpuoliko paleistos strėlės. Sužeistas Nylesas įšliaužia į urvą, įspėdamas Sarą nesekti jo. Vis dėl to susirūpinusi dėl jo ji seka paskui ir yra įsitraukia į pašėlusių laiko kelionių sūkurį.

Aš paprastas žmogus, nusprendi kurti komedija su – Andy Samberg, Cristin Milioti, ir J.K. Simmons ir aš jau mėgaujuosi net nieko neklausęs. Šie aktoriai sugeba sukurti labai kvailas ir juokingas situacijas, tačiau niekada nesijaučia patys kvaili ar tiesiog karikatūros. O ir pati chemija tarp mūsų pagrindinių veikėjų ir visų aplinkui gan smagi, pridedame gan neblogą muzikos miksą ir vakarui filmas super, per daug iš jūsų tikrai neprašys.

Prieš pradedant filmą daugelis apžvalgų sakė, kad tai kitoks požiūris į laiko kilpas, ir iš dalies sutinku. Pats filmas nors ir lenda šiek tiek į mokslinius paaiškinimus, nereikalaują ir net nebando įkišti kažkokių naujų idėjų ar savo taisyklių. Tai leidžia per daug nesigilint į filmo pasaulį, vis dėlto čia juk pagrindinis istorijos variklis – veikėjų ryšiai vienas su kitu…

Gerai, pripažinsiu, pabaiga manę šiek tiek nuvylė. Ji nėra nieko bloga ar neišbaigta, tiesiog viskas baigiasi taip „paprastai”, kaip daugelis kitų panašių filmų. O didžioji dalis šios istorijos atrodo veda prie kitokios daug įdomesnės pabaigos, nei tiesiog „Yahoo Mes Laimėjom” tačiau link galo filmas atrodo pameta tas idėjas ir tiesiog nori kuo greičiau užsibaigti su laiminga pabaiga.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.