Mob Psycho 100 Apžvalga

Mob Psycho 100 Apžvalga

Trumpai:

Ekstrasensas vidurinės mokyklos berniukas bando gyventi normalų gyvenimą ir kontroliuoti savo augančias galias, nors nuolat patenka į bėdą. Tačiau šiame pasaulyje ne vien fizinė ar ekstrasensinė galia yra svarbi, daug svarbiau tavo pasiryžimas ir nepasidavimas.

Mob Psycho 100  Mob Psycho 100
(2016) on IMDb

TV-14
24min
Animation, Action, Comedy
2016-2019

Techniškumas – 10/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 10/10

Mob Psycho 100

Aprašymas: Ekstrasensas vidurinės mokyklos berniukas bando gyventi normalų gyvenimą ir kontroliuoti savo augančias galias, nors nuolat patenka į bėdą. Tačiau šiame pasaulyje ne vien fizinė ar ekstrasensinė galia yra svarbi, daug svarbiau tavo pasiryžimas ir nepasidavimas.

Egzistuoja tokie kūrėjai, kuriuos pavadinčiau fantastikais – tai žmonės, kurie nesvarbu kas jie ir iš kur, sugeba sukurti kažką ką galėčiau pavadinti „tobulu”. Ir kai pirma kartą` išgirsti Mob Psycho pradžios temą, supranti kad radai savo favoritą. Animacija, muzikos stilius, greitis – viskas atrodo „nulieta” būtent šitai istorijai.

Aš norėčiau skaičiuoti visus kartus, kuriuos šis anime mane „sulaužė”. Tu pradedi žiūrėti ir jau po pirmų serijų supranti, čia niekas kumščiais nelaimės, čia laimi ideologijos, valios stiprumas, ir kartais tiesiog sugebėjimas pasiaukoti. Kas čia, paprasti veikėjai…kurie galbūt tiesiog nori būti „kažkuo”…kurie nėra blogi…bet kartais klysta…ir ne aš neverkiu, čia tiesiog lyja… Sunku rasti meno kūrinį, kuris taip stipriai mane įkvėpė ir galbūt truputį pakeitė mastymą.

Animacija….ech…animacija… jei norite įsitikinti patys tiesiog pasižiūrėkite Mob vs Mogami kovos scena YoutTube, manau bus aišku, kodėl aš Myliu šitą anime. Čia nebijoma eksperimentuoti su skirtingais stiliais, priešingai, kuo daugiau viskas tampa chaosu, tuo labiau animacijos tematika keičiasi. Tad jautiesi lyg viskas būtų sujungta, lyg animacija negalėtų egzistuoti be istorijos, o istorija be animacijos. Čia tikrai pamatysite „vaizdų”.

Bendrai – 10/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.