Minions: The Rise of Gru Apžvalga

Minions: The Rise of Gru Apžvalga

Trumpai:

Po filme „Pakalikai“ matytų nuotykių, geltonoji piktadarių armija pagaliau randa šeimininką – būsimą piktadarį Gru. Šiandien jam – vos 12-a, o mintys apie pasaulio užkariavimą ir svaiginančias vagystes tėra ambicingo paauglio svajonėmis. Siekdamas pripažinimo ir manydamas esąs pakankamai bjauriu, mažylis ketina tapti piktadarius vienijančios organizacijos „Vicious 6“ nariu.

Minions: The Rise of Gru Apžvalga  Minions: The Rise of Gru
(2022) on IMDb

PG
1h 27min
Action, Comedy, Adventure
2022

Techniškumas – 7/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

Minions: The Rise of Gru Apžvalga

Aprašymas: Po filme „Pakalikai“ matytų nuotykių, geltonoji piktadarių armija pagaliau randa šeimininką – būsimą piktadarį Gru. Šiandien jam – vos 12-a, o mintys apie pasaulio užkariavimą ir svaiginančias vagystes tėra ambicingo paauglio svajonėmis. Siekdamas pripažinimo ir manydamas esąs pakankamai bjauriu, mažylis ketina tapti piktadarius vienijančios organizacijos „Vicious 6“ nariu.

Visi veikėjai gan mieli ir gražiai animuoti, tiek dizainu, tiek stiliumi čia negali nusivilti. Net ir patys Pakalikai, kurie gali greit užknisti, negauna tiek ekrano laiko, kad pradėtų tikrai įgrysti. Bendrai, čia daug smagių idėjų, kurios susipina tiek su veikėjais, tiek su šiuo keistu pasauliu, tačiau jų visuma lyg tep lep išdėliota. Filme daug mielų scenų ir tokių vietų, kurios tiks tiek vaikams tiek suaugusiems. Bet…. nemanau, kad kuris nors veikėjas čia taps jūsų mylimiausias. daugelis jų yra gan greitai pamirštami. Na jie bent jau spalvoti ir gan lengvai perprantami. Šmaikštus ir šeimai pritaikytas Pakalikų istorijos tarpsnis.

Techninė šio filmo pusė – animacija, muzika, balso aktoriai – gana stipri, bet neišskirtinė, tačiau viskas greita ir maloniai susivalgo. Nelabai čia rasite akimirka, kada veiksmas rimtai sustotų ar turėtume laiko daugiau susipažinti su veikėjais. Tas šiai istorija padeda, nes nelieka laiko analizuoti. Visas Minions filmas tampa linksmaisiais kalneliais. Negalvok – tiesiog mėgaukis. Ir žinot ką, tai tikrai puikus filmas, kai kartais tiesiog nori pažiūrėti spalvotą nesąmonę su mielais veikėjais ir pamiršti viską kas vyksta aplink.

Apie filmą nelabai ką turiu ir pasakyti. Viskas čia matyta jau N kartų. Idėjos ir juokeliai ne tik nelabai originalūs, naudoti kelis kart kituose filmuose. Gal dėl to viskas atrodo labai išsimėtę, be tikslo, lyg idėjų kratinys, kuris nors ir spalvotas, kitą dieną jau būna tiesiog iškritęs tau iš galvos. Net nelabai supratau, apie ką filmas turėjo būti. Kaip ir apie GRU kilimą į šlovę, tačiau nei apie patį GRU, nei apie kažką kitą nesužinom nieko naujo. Gal istorija apie pačius Pakalikus? Bet pusę filmo jie net nebūna ekrane ar tiesiog daro dalykus, kurie vos vos, per plauką vienas su kitu susisieja.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.