Mayhem Apžvalga

Mayhem Apžvalga

Trumpai:

Derekas Cho turi tikrai blogą dieną. Neteisėtai atleistas iš darbo, jis sužino, kad advokatų kontoros pastate taikomas karantinas dėl paslaptingo ir pavojingo viruso. Visame biure įsivyrauja chaosas, kai ligos aukos pradeda veikti vedami savo drąsiausių impulsų.

Mayhem Apžvalga Mayhem (2017) on IMDb

R
1h 26min
Action, Comedy, Horror
2017

Techniškumas – 7/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 8/10

Mayhem Apžvalga

Aprašymas: Derekas Cho turi tikrai blogą dieną. Neteisėtai atleistas iš darbo, jis sužino, kad advokatų kontoros pastate taikomas karantinas dėl paslaptingo ir pavojingo viruso. Visame biure įsivyrauja chaosas, kai ligos aukos pradeda veikti vedami savo drąsiausių impulsų.

Pasakysiu nuoširdžiai, jei dirbate ofise, tai daugelis šio filmų scenų jausis pats tas, ir gal net pats prisiminsite tą momentą kaip bosui norėjote paleisti beisbolo lazdą į galvą. Vien dėl savo sukurto pasaulio ši istorija gali duoti labai daug malonaus „Ha ha, įridenkime granatą į HR kabinetą’ jausmo. Ir jau nuo pirmo momento gali pajausti visu „šūdinus” bosus ir viršininkus kuriuos filmo metu pagrindiniai veikėjai „padailins”. Tačiau nesitikėkite labai sudėtingų veikėjų, viskas čia perspausta iki karikatūros lygio, tačiau tai puikiai tinka tokiam filmui.

Šis filmas turi gan neblogą miksa tarp žiaurių scenų, absurdiško humoro, ir gan rimtų idėjų. Tam viskam padeda tikrai stiprus aktorių būrys o Steven Yeun atlieka nuostabų darbą kaip pagrindinis herojus. Realiai Mayhem taikosi į B filmo rėmus, kada nekreipiama tiek daug dėmesio į kiekvienos detalės išdirbimą tačiau tiesiog norima, kad smagiai praleistumėt laiką. Taip veiksmo scenoms trūksta geros choreografijos tačiau tai mažo biudžeto filmui suteikia specifinio žavesio. Tai nėra taip gerai parašyta siaubo komedija kaip Tucker and Dale ir nėra toks geras veiksmo filmas kaip koks John Wick, tačiau vid gi nebloga šių žanrų kombinacija.

Bendrai, sunku paaiškinti bet filmui trūksta stilizavimo ar net keistai nuskambės, bet daugiau smurto. Nesupraskite neteisingai, čia daug brutalių scenų, tačiau kai jau atrodo turėtų nutikti „sprogimas” filmas dažnai to neparodo ar parodo ne taip „stipriai” kaip tikėjaisi. Tai turbūt daugiausiai biudžeto klausimas nes tokios scenos reikalauja ne tik talento bet ir daug resursu. Taip pat nesu labai sužavėtas tuo kad filmas pradžioje kaip ir pasako viską kas vyks, kas suprantama, tačiau pradėjus šia istorija nuo šiek tiek vėliau būtų išlaikyta daugiau nežinios ir šoko.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.