Love and Monsters Apžvalga

Love and Monsters Apžvalga

Trumpai:

Kuomet žemė susiduria su Žemės išnykimui grasinančia kometa „Agata“, žmonijai pavyksta sunaikinti kometą, tačiau to pasekoje, šaltakraujos Žemės būtybės mutuoja, priversdama žmoniją atsitraukti į slėptuves ir kovoti dėl išlikimo. Praėjus septyneriems metams, vaikinas Džoelis Dosonas ryžtasi 137 kilometrų kelionei iki savo svajonių merginos kolonijos…

Love and Monsters  Love and Monsters
(2020) on IMDb

PG-13
1h 49min
Action, Adventure, Comedy
16 October 2020 (USA)

Techniškumas – 9/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 9/10

Love and Monsters

Aprašymas: Kuomet žemė susiduria su Žemės išnykimui grasinančia kometa „Agata“, žmonijai pavyksta sunaikinti kometą, tačiau to pasekoje, šaltakraujos Žemės būtybės mutuoja, priversdama žmoniją atsitraukti į slėptuves ir kovoti dėl išlikimo. Praėjus septyneriems metams, vaikinas Džoelis Dosonas ryžtasi 137 kilometrų kelionei iki savo svajonių merginos kolonijos…

Filmas tikrai nenuobodus, ir gan neblogai sugeba žongliruoti tiek skirtingas temas tiek emocijas. Vienos scenos gali sukelti juoką ar būti gan ironiškos, kitos sukelia nuoširdžia baimę, kada patyliukais sau kartoji “ne ne ne ne ne”… Bet stipriausia įspūdį paliko monstrai, nes, kad ir keistai skambėtų, filme „Monstrai ir Meilė”, pačios pabaisos nebuvo naudojamos per daug. Kiekvienas susidūrimas jautėsi lyg svarbus įvykis o ir ant kompiuterinės grafikos pavyko sutaupyti.

Pagrindinis veikėjas taip pat savo kelionėse sutinka šunį, ir čia jau apima klausimas, ar nesibaigs viskas kaip “Aš Esu Legenda”. Tačiau šioje istorijoje keturkojis draugas turi savo charakterį, tai nėra tiesiog propsas skirtas pakrutinti jūsų širdis. Jis jaučiasi šios istorijos dalis, su savo tikslais ir norais, na ir šiaip, gali sakyti “utiutiu koks geras šuniukas”, kas visada yra pliusas.

Čia tikrai nerasite filosofinių apmąstymų ar labai gilių minčių, net ir pabaigos gali aiškiai matyti kas bus blogiukas. Nors veikėjai ir istorija matyti daug kartų, tačiau čia jie išvystyti tiek kiek reikia. Manau filmas labai puikiai įvykdė tai ką norėjo parodyti, o lengva istorija tik padeda labiau įsijausti į veikėjų kailį.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.