Loki Pirmas Sezonas Apžvalga

Loki Pirmas Sezonas Apžvalga

Trumpai:

„Keršytojų” įvykių metu pavogęs Teseraktą: Lokio alternatyvi versija patenka į paslaptingą Laiko variacijų tarnybą – biurokratinę organizaciją, kuri egzistuoja už laiko ir erdvės ribų ir stebi laiko liniją. Jie duoda Lokiui pasirinkti: būti ištrintam iš egzistencijos dėl to, kad yra „laiko variantas”, arba padėti pataisyti laiko liniją ir sustabdyti didesnę grėsmę.

Loki  Loki
(2021) on IMDb

TV-14
6x50min
Action, Adventure, Fantasy
2021

Techniškumas – 8/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 9/10

Loki (Pirmas Sezonas)

Aprašymas: „Keršytojų” įvykių metu pavogęs Teseraktą: Lokio alternatyvi versija patenka į paslaptingą Laiko variacijų tarnybą – biurokratinę organizaciją, kuri egzistuoja už laiko ir erdvės ribų ir stebi laiko liniją. Jie duoda Lokiui pasirinkti: būti ištrintam iš egzistencijos dėl to, kad yra „laiko variantas”, arba padėti pataisyti laiko liniją ir sustabdyti didesnę grėsmę.

Aktoriai meta viską ką tik gali, ir yra beprotiškai sunku neįsijausti į jų nuotykius. Pats Lokis, nors ir nėra toks paslaptingas ir blogas kaip praeities filmuose, čia pereina per gan stiprius pasikeitimus. O Mobius tapo mano mėgstamiausiu veikėju, kažkas apie Owen Wilson vaidyba tiesiog pakeri, jo ciniškumas ir ginčai su „Lokiais” visada sukelia šypsena.

Pati intriga yra gan įdomiai vingiuojama viso serialo metu, kiekvienas epizodas stengiasi atsakyti į porą klausimų vis užduodant naujų. Ir nors nėra taip, kad kiekvienas istorijos posūkis nustebina, niekada nesijaučia lyg kūrėjai trauktų kažką iš, na žinote kur. Tad serialas jaučiasi turintis savo stilių tiek istorijos atžvilgiu tiek tai kaip viskas pateikiama vizualiai.

Deja, po to kai pirmas sezonas baigiasi, lieka gan nemalonus jausmas. Nors atrodo daug atskleidė, tačiau pabaigoje vis tiek jautiesi lyg būtum žiūrėjęs labiau trailerį ar pilotą o ne pilną pirmą sezoną. Tiesiog norėjosi daugiau informacijos paskutinėje serijoje. Pats rašymas gan nevienodas, vieni epizodai atrodo tiesiog skirti tempti laiką, kiti pergrūsti informacija.  Ir paskutinis dalykas, pagrindinis Lokis dažniausiai tik reaguoja į kitų daromus veiksmus ar jaučiasi tiesiog prisiplakęs prie šios istorijai.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.