Jujitsu Kaisen Apžvalga

Jujitsu Kaisen Apžvalga

Trumpai:

Berniukas praryja prakeiktą talismaną – demono pirštą – ir pats tampa prakeiktas. Jis įstoja į specialių jaunuolių mokyklą, kad galėtų surasti kitas demono kūno dalis ir taip išvengti mirties. Bet šis pasaulis pilnas įvairiausių grėsmių kurios greitai pradeda trukdyti mūsų naujai susidariusiai komandai.

Jujitsu Kaisen Apžvalga  Jujutsu Kaisen
(2020) on IMDb

TV-MA
24min
Animation, Action, Adventure
2020-

Techniškumas – 9/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 8/10

Jujitsu Kaisen

Aprašymas: Berniukas praryja prakeiktą talismaną – demono pirštą – ir pats tampa prakeiktas. Jis įstoja į specialių jaunuolių mokyklą, kad galėtų surasti kitas demono kūno dalis ir taip išvengti mirties. Bet šis pasaulis pilnas įvairiausių grėsmių kurios greitai pradeda trukdyti mūsų naujai susidariusiai komandai.

Niam Niam Niam, va taip va valgau animacijas kurios ne tik turi gera stilių bet ir kai šauna kovas, tai jos būna 150% to ką tikiesi. Realiai negalėjau atsikratyti jausmo lyg žiūrėčiau Naruto, bet gerąja prasme. Veikėjai nebus kažkuo labai originalūs, bet greitai sušildo tavo šaltą širdį ir tampa tikrais tavo „draugais”. Be to kas man patiko, kad šis anime labai prieinamas, pasaulis turi taisykles ir kitokius parametrus tačiau niekas nevardina „random” terminų pusę epizodo. Labai greitai supranti kas, dėl ko, ir kaip, bet nenoriu, kad galvotumėt jog istorija labai paprast, nee, čia iki pat galo lieka įdomių posūkių ir intrigų.

Šis pirmas sezonas nėra per daug „anime”, ką turiu omenyje kad „standartiniai” dalykai kuriuos tikiesi pamatyt visuose anime serialuose čia arba nepasirodo arba yra padaromi su daugiau įvairiaspalvių idėjų. Tikrai patiko ir veikėjų dizainas, jis neturi 5 milijonų nereikalingų kišenių, diržų, ar dar kokio š, o yra gan paprasta ir logiškas. Tuo pačiu, kiekviena veikėja gali lengvai atskirti, kas dažnai ansambliniuose anime būna sunku. Paskutinis dalykas, smagu matyti įdomius sugebėjimus ir galias tiek iš priešų pusės tiek iš mūsų herojų, tai vis įdomiau nei koks „herojus” kur stipriai smūgiuoja… ar tiesiog Supermeno kopiją.

Asmeniškai turėjau problema su bendra struktūra, tiesiog ties sezono viduriu pasidaro šiek tiek sunkiau sekti, kas ką daro ir koks galutinis tikslas. Istoriją jaučiasi gan svyruojanti, kartais atrodo kad pats išdėstymas truputį buksuoja ir vis pradeda kažką naujo. Tad pirma pusė šiek tiek labiau įsiminė ir įstrigo galvoje. Na ir kai kuriuose vietose labai sunku nematyti Naruto, karštakošis šviesiaplaukis veikėjas, tamsiu plauku jo kolega, mergina su temperamentu, ir jų mokytojas su uždengta akimi… I mean come on…

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.