Hot Shots! Apžvalga

Hot Shots! Apžvalga

Trumpai:

Ši istorija apie bebaimį lakūną, turintį sunaikinti Sadamo Huseino atominio ginklo gamyklą… Tai įdomu: Ši komedija, pasak aštrialiežuvių, – visų filmų motina. Čia ir „Vėjo nublokšti”, ir „Aštuonios su puse savaitės”, ir „Rembo”,.. ir dar daug kitų įspūdingų parodijų.

Hot Shots! Apžvalga  Hot Shots!
(1991) on IMDb

PG-13
1h 24min
Comedy, Action
1991

Techniškumas – 9/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 7/10

Hot Shots!

Aprašymas: Ši istorija apie bebaimį lakūną, turintį sunaikinti Sadamo Huseino atominio ginklo gamyklą… Tai įdomu: Ši komedija, pasak aštrialiežuvių, – visų filmų motina. Čia ir „Vėjo nublokšti”, ir „Aštuonios su puse savaitės”, ir „Rembo”,.. ir dar daug kitų įspūdingų parodijų.

Kaip smagu matyti senų komedijų grandus, tuos aktorius kuriuos pamatęs iškart žinai, jie duos labai nuotaikinga pasirodymą. Visi jie atrodo tiesiog mėgaujasi filmu ir tuoj patys kris ant žemės juokdamiesi, tai suteikia visai šiai patirčiai tokį „draugų rato” jausmą. Ir istoriją čia nelabai atleidžia gazą iki pat pabaigos, tiek maži, atrodo nepastebimi juokeliai, tiek didelės veiksmo scenos, viskas čia skirta tau sukelti gerą nuotaiką. Ir galiu pasakyti vieną, žiūrėdami gavome labai didele juoko ir pozityvumo doze. Čia gal ir nebus taip, kad juoksitės už pilvų susiėmę kas kelias minutes. Gal ir ne, bet garantuoju, kad šypsena nuo veido nedings visą laiką.

Turiu pripažinti, labai mėgstu matyti kvailas idėjas su dideliais biudžetais. Tad šios senos komedijos yra man pats tas, tiek daug aktorių ir įrangos, kad net ir pati kvailiausia situacija atrodo juokingai ir įspūdingai padaryta. IR, labai svarbus dalykas, nėra naudota tiek daug vidutiniokiško CGI, todėl filmas net ir dabar, po tiek metų, atrodo gerai. Galiu garantuoti, kad atsidarius kokį Date Movie, iškart pradėtumėte jausti pasenusius kompiuterinius efektus ar prastai sukonstruotas animacijas kurios iškarto sendina filmą. Tas ir yra svarbu kuriant tokias istorijas, net ir dabar žiūrėdamas šį filmą po 31 meto nuo jo išleidimo, nelabai pasakytum, kad jis išleistas dar prieš man išsiritant.

Filmas tikrai nėra tobulas, bendrai sukurti komediją kuri būtų tobula yra labai sunku, juk visų humoras toks subjektyvus. Labiausiai žiūrėti trukdo filmo lėtumas, jis nėra per ilgas, tačiau kai kurios vietos gali jus užliūliuoti jei žiūrėsite filmą vakare. Be to nežinau ar čia tik mūsų kopiją, tačiau garsas kartais yra labai prastai sumaišytas ir per specialiuosius efektus atrodo vos vos girdi ką kas sako. Kai kurie filmo bandymai būti juokingam labai nepavyksta ir jaučiasi arba mažai apgalvoti arba tiesiog lėkšti, tačiau tai tikrai nedidelė visumos dalis. Bet net ir su visais minusais, tai klasikinis filmas iš tų laikų kada parodijos būdavo geros kokybės ir… ir… na žinot, juokingos, kokios ir turėtų būti.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.