Honey I Shrunk the Kids Apžvalga

Honey I Shrunk the Kids Apžvalga

Trumpai:

Dailiame amerikietiškame namelyje gyvena labai originalus išradėjas su žmona, sūnum ir dukteria. Iš mokslininko išradimų visi tik šaiposi, o iš tikrųjų laboratorijoje yra paslėptas lazeris, galintis sumažinti daiktus kelias dešimtis kartų! Tik kas galėjo pagalvoti, kad sūnus su dukra ir dar du kaimynų vaikai ims ir palįs po pražūtingais lazerio spinduliais… Kaip dabar surasti ketvertą mažų vaikelių vešlioje kiemo žolytėje, kur pilna vabalų ir kitokių pabaisų.

Honey, I Shrunk the Kids Apžvalga  Honey, I Shrunk the Kids
(1989) on IMDb

PG
1h 33min
Adventure, Comedy, Family
1989

Techniškumas – 8/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 8/10

Honey, I Shrunk the Kids

Aprašymas: Dailiame amerikietiškame namelyje gyvena labai originalus išradėjas su žmona, sūnum ir dukteria. Iš mokslininko išradimų visi tik šaiposi, o iš tikrųjų laboratorijoje yra paslėptas lazeris, galintis sumažinti daiktus kelias dešimtis kartų! Tik kas galėjo pagalvoti, kad sūnus su dukra ir dar du kaimynų vaikai ims ir palįs po pražūtingais lazerio spinduliais… Kaip dabar surasti ketvertą mažų vaikelių vešlioje kiemo žolytėje, kur pilna vabalų ir kitokių pabaisų.

Kaip galėtume kalbėti apie klasikinius filmus nepaminint Brangioji Aš Sumažinau Vaikus. Pamenat tuos laikus kai mokslininkai būdavo kvaištelėja ir sukurdavo nesąmoningas bet labai linksmas situacijas. Rikas Moranis man yra tas aktorius kuris tiesiog YRA kvaištelėjęs moksliukas/išradėjas, ir jis yra labai didelė dalis kodėl filmas toks smagus. Bet ne tik jis, visi aktoriai čia atlieka tikrai gera darbą ir juos pamėgti ilgai netrunka. Net ir vaikai/paaugliai čia nėra tie kurie iš karto tave užknistų. O jei dar istorija priverčia mane jaudintis dėl skruzdėlės gyvybės, manau kažką filmas tikrai daro gerai.

Ko nesitikėjau, tai jog filmas taip gerai atsilaikė net iki šių dienų. Tikrai nesakau, kad nepastebėsite prastesnių specialiųjų efektų, tačiau didžioji dalis filmo naudoja praktinius efektus, todėl net ir dabar viskas atrodo „tikroviškai”. Lengvai gali pasijausit tikrai mažiukas ir pats pasaulis tampa visai nauja gan įdomiai pateikta vieta. Visais aspektais, muzika, kostiumais, specialiais efektais, viskas čia padaryta labai kokybiškai. Čia filmas kur tiek vaikams, tiek suaugusiems bus puikus vakaro praleidimas.

Pati istorija yra labai paprasta, žiūrint dabar beveik visus istorijos posūkius galima matyti iš kilometro. Negalėčiau rasti labai prie ko prikibti bendrai, viskas kaip ir sakiau padaryta kokybiškai, bet niekas čia nenuraus jums stogo. Filmo humoras labai 90tuju pradžios, kas mums tinka, bet manau kitiem gali pasijausti gan per daug vaikiškas. Na labiau ne tai, kad humoras kitoks, labiau tai, kad visas humoras paremtas tuo kad veikėjai tiesiog keisti, goofy, moksliukai…

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.