Home Alone 5 Apžvalga

Home Alone 5 Apžvalga

Trumpai:

Finnas Baksteris įrengia spąstus, kad sugautų savo naujojo namo buvusio gyventojo vaiduoklį, tačiau sužino, kad jis turi apsaugoti namą ir savo seserį nuo trijų besiblaškančių meno vagių. Tad ne viskas taip kaip iš pradžių gali atrodyti…

Home Alone: The Holiday Heist  Home Alone: The Holiday Heist
(2012) on IMDb

Unrated
1h 27min
Comedy, Crime, Family
2012

Techniškumas – 3/10

Istorija – 4/10

Veikėjai – 3/10

Home Alone 5

Aprašymas: Finnas Baksteris įrengia spąstus, kad sugautų savo naujojo namo buvusio gyventojo vaiduoklį, tačiau sužino, kad jis turi apsaugoti namą ir savo seserį nuo trijų besiblaškančių meno vagių. Tad ne viskas taip kaip iš pradžių gali atrodyti.

Po velnių, kaip, aš tiesiog, ne, gerai, susikaupiam, kodėl neįmanoma rasti mielo vaiko kuris galėtų sukelti tas pačias emocijas kaip Culcinas. Tiek 4 tiek šitame filme vaidinę aktoriai yra super nemėgstami, visą laiką jei jaučiasi arba absoliučiai kvaili, nesugebantys suvokti kas ir kur, arba elgiasi lyg išlepinti „kiaušingalviai”. Tai kai ateina metas spąstams ir lūžtantiems kaulams, tau nelabai kas ir rūpi…

Žinot, tikrai manau, kad jei toliau tęstume šia franšizę, ties kažkuria vieta „spąstai” taptų tiesiog peilis padėtas ant stalo ar dėžė už kurios mega kvaili vagys užkliūtų ir tėkštųsi į žeme. Jei pirmame filme mes turėjom ganėtinai didelį laiko tarpa skirta pažinti namui ir taip kaip jis bus išnaudojamas apsiginti, tai čia viskas jaučiasi lyg „primesta”. aj, juk turi būti spąstai, tai pridėkim vieną ten kita šen. Kvailą sakyti žodį viskas jaučiasi „pigiai” nes na juk filmas tai televizijai kurtas, tačiau čia tiesiog nėra jokios „kibirkštėlės”.

Filmas skirtas vaikams, taip, savo darbą jis atlieka ganėtinai gerai, nemanau, kad jūsų vaikai bus nei labai nustebinti nei nuobodžiaujantys. Tiesiog ties šia vieta yra daugybė filmų, ne, ne, net ne filmų, daug YouTube video kurie gali būti daug įdomesni ir daug kokybiškiau padaryti. Savo laiko nesudeginsit žiūrėdami šį filmą, bet bet kas kitas tiesiog būtų įdomiau.

Bendrai – 3/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.