Home Alone 3 Apžvalga

Home Alone 3 Apžvalga

Trumpai:

Čikagoje gyvenantis 8 metų berniukas Alexas Pruittas turi atremti tarptautinius šnipus, kurie jo žaisliniame automobilyje ieško itin slapto kompiuterio lusto. Visos šalies likimas gali remtis į šio mažo neklaužados gebėjimus konstruoti spąstus savo namuose.

Home Alone 3  Home Alone 3
(1997) on IMDb

PG
1h 42min
Comedy, Adventure, Crime
1997

Techniškumas – 5/10

Istorija – 5/10

Veikėjai – 4/10

Home Alone 3

Aprašymas: Čikagoje gyvenantis 8 metų berniukas Alexas Pruittas turi atremti tarptautinius šnipus, kurie jo žaisliniame automobilyje ieško itin slapto kompiuterio lusto. Visos šalies likimas gali remtis į šio mažo neklaužados gebėjimus konstruoti spąstus savo namuose.

Manau didžiausia klaida tai yra visko perspaudimas. Patys veikėjai, dėl ko jie tai daro, ir kaip tai atlieka yra tiesiog „visiškai netikroviškai”. Nesakau, kad pirmas filmas buvo labai jau realistiškas, bet kai parodai slaptus agentus kurie sugeba policijos išvengti 10 metų, bet nesugeba išvengti vaiko mėtančio vazonus… manau supratote koks tai perspaudimas. Ir taip visa istorija, kodėl ir kaip stringame namuose, viskas yra tokia košė makalošė, kad net susižvalgai ar gerai supratai kas tika įvyko…

Filmas mielas ir vis vien turi „Vienas Namuose” dvasios, tačiau bendrai viskas labai užtęsta, čia ir su plėšikais anksčiau susiduri, tačiau to visiškai nereikia, pakako paslaptingumo jiems ir pirmajame filme. Bendrai jaučiasi lyg visi elementai šiame filme užtrunka per daug laiko, per daug kartų matome tą patį veiksmą ir tuos pačios veikėjus. Tai priverčia filmą jaustis lyg jis būtų 4 valandų ilgio.

Jei reikėtų vis dėl to vardint „tikrus” vienas namuose filmus, šitą įtraukčiau į „trilogijos” surašą. Taip jis ne toks kaip pirmosios istorijos, tačiau vis vien gali rasti gan nekenksmingo humoro, ganėtinai juokingų veido išraiškų, ar kelių gan neblogų spąstų idėjų. Jei nesitikėsite tokio pat kalibro filmo kaip ir pirmasis, manau čia visai jums patiks.

Bendrai – 5/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.