Home Alone 2 Apžvalga

Home Alone 2 Apžvalga

Trumpai:

Praėjus metams po to, kai Kevinas McCallisteris buvo paliktas vienas namuose ir turėjo nugalėti porą įsilaužėlių, jis netyčia atsiduria Niujorke – nuo ​​to neatsilieka tie patys nusikaltėliai. Ar pavyks dar karą Kevinui apsiginti nuo Šlapiųjų Plėšikų?

Home Alone 2: Lost in New York  Home Alone 2: Lost in New York
(1992) on IMDb

PG
2h
Comedy, Adventure, Crime
1992

Techniškumas – 7/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

Home Alone 2

Aprašymas: Praėjus metams po to, kai Kevinas McCallisteris buvo paliktas vienas namuose ir turėjo nugalėti porą įsilaužėlių, jis netyčia atsiduria Niujorke – nuo ​​to neatsilieka tie patys nusikaltėliai. Ar pavyks dar karą Kevinui apsiginti nuo Šlapiųjų Plėšikų?

Pagrindinė šito filmo problema, kad kol pirmoje istorijoje viskas sukrito labai gerai į vietas, mes vis tiek galėjome patikėti, kad kažkam taip galėtų nutikti, nors ir turėjome stipriai užmerkti akis, vis vien istorija jautėsi „realistiška”. Čia viskas jaučiasi pradėta nuo kito galo, lyg reiktų sukurti milijoną mažų paaiškinimų, kad bent pasiektum tam tikra vieta istorijoje. Nebe atrodo, kad žiūrėtum kažką realaus, net ir filmo atžvilgiu realaus, labiau kiekviena karta klausinėji, kaip po velnių šitie dalykai nutinka vienas po kito, kur kiti žmonės, kas po perkūnais galėtų antra kartą palikti vaiką…

Filmas silpnesnis nei originalas, tačiau tai, kad prie jo dirba visi tie patys žmones jaučiais. Kalėdų dvasia vis dar stipris, aktoriai ir toliau atlieka gera darbą. O ir pagrindinė struktūra lieka labai panaši, „baisia” atrodantis žmogus kuris pasirodo, kad iš tikro yra tiesiog nesuprasta siela, šeima kuri filmo galę vertina vienas kita labiau, ir t.t . Nesitikėkite nieko daug,  tačiau kaip lengvas kalėdinis filmas, to realiai ir užtenka.

Tiesa pasakius, net nežinau koks galėtų būti geresnis priėjimas prie Vienas Namuose antros dalies, na ką dar prigalvojus. Pirmo filmo kartoti kaip ir nesinorėtų, tačiau kažko drastiško ir nepažįstamo irgi imtis nesinori. Keista, kad tai yra vienintelis istorija šioje serijoje kuris bandė padaryti kažką kitokio negu vienas savo namas ir pora vagių. Vien dėl to tai yra gan nebloga antra dalis, smagu matyti tuos pačius aktorius vis dar atnešančius savo charizma.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.