Hit Monkey Apžvalga

Hit Monkey Apžvalga

Trumpai:

Serialas pasakoją apie sniego beždžionę, kuri po labai keistų įvykių susidraugauja su Amerikiečiu žudiku ir pradeda ilgą bei kruviną kelionę išvalyti Tokio gatves nuo įvairiausių padugnių. Tačiau jiems kelia pastos tiek priešai tiek draugai, ir lengva užduotis pavirs į kovą ne tik dėl savo, bet ir dėl visų kitų išlikimo.

Hit Monkey Apžvalga  Hit-Monkey
(2021) on IMDb

TV-MA
22 min
Action, Adventure, Animation
2021

Techniškumas – 7/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 9/10

Hit Monkey

Aprašymas: Serialas pasakoją apie sniego beždžionę, kuri po labai keistų įvykių susidraugauja su Amerikiečiu žudiku ir pradeda ilgą bei kruviną kelionę išvalyti Tokio gatves nuo įvairiausių padugnių. Tačiau jiems kelia pastos tiek priešai tiek draugai, ir lengva užduotis pavirs į kovą ne tik dėl savo, bet ir dėl visų kitų išlikimo.

Ką gausite žiūrėdami serialą apie žudikę beždžionę kuri kovoja prieš Jakudzas ir dar galai žino ką? Viską ko ir tikitės, kvailoka istoriją, daug kraujo, ir daug kulkų… ne bet rimtai kraujo čia yra TIKRAI DAUG. Ši istorija jums tikrai ne ta kuri privest susimastyti apie gyvenimą arba labai nustebins. Bet daugelis veikėjų nors ir pradeda savo kelionę ganėtinai „nedraugiški”, vis dėl to turi žmogiško charakterio ir akimirkomis jaučiasi tikri, nei super geriečiai nei super blogiečiai. Be to manau serialas palaiko gerą balansą tarp absurdiškų situacijų ir gan rimtų istorijos posūkių, nors kartais ir susvyruojama labiau į tą ar į tą pusę.

Šis sezonas nėra ilgas tačiau kiekviena seriją turi gan smagia istorija ir bent jau šiek tiek gero veiksmo, todėl visas serialas „susivalgo” labai greitai. Čia rasite gan nemažai linksmų posūkių ir net kelis per visa sezoną trunkančius juokelius, kurių vienas pripažinsiu buvo paprastas bet AUKSINIS. O ir visi antriniai veikėjai yra įdomūs, su savom istorijomis, ir jaučiasi lyg būtų tikri veikėjai o ne tik „vienos linijos” sakytojai. Galbūt nesitikėjau čia rasti tiek daug nuoširdumo ir gal net „širdies”, keista tai įvardinti, serialas niekada nespaudžia tavęs jausti viena ar kita, labiau pateikia kelis požiūrius į viena ar kita problema, o kaip turi jaustis dėl to, palieka spręsti tau pačiam.

Kas galbūt gali kartais kenkti tai lyg nevienoda kokybė pačioje animacijoje ir įgarsinime. Šis stilius toks įdomus, kartais jis atrodo tiesiog nuostabiai gražiai, kitais atvejais toks truputėlį „tuštokas” ar net „sustingęs”. Tai labai stipriai netrukdo, labiausiai krenta į akis keli dalykai pradžioje tačiau po to ganėtinai prisipratini prie šios gan kiek kitokios animacijos. O ir tikrai pasijaučia kaip animacija užspaudžia 120% kai kur kur reikia, nors jaučiasi nedidelis biudžetas, tačiau manau jis labai labai protingai išnaudotas atveriant šiai beždžionei duris į žydruosius ekranus.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.